Redactia.ro
Home » Monden » Victor Dăncilă iubește din nou după divorț. Cine este viitoarea noră a Vioricăi Dăncilă

Victor Dăncilă iubește din nou după divorț. Cine este viitoarea noră a Vioricăi Dăncilă

Nu multă lume știe ca Viorica Dăncilă are un fiu. Victor este băiatul mamei. Nu de mult a divorțat de cea care i-a fost soție câțiva ani. În anul 2019 și-au spus adio după 4 ani de căsnicie. Acum Victor Dancila și-a găsit liniștea în brațele altei domnișoare.

Cine este noua iubită a fiului Vioricăi Dăncila

Victor Dăncilă iubește din nou la doi ani după divorț. Fiul fostei doamne Premier și-a găsit liniștea în brațele unei domnișoare pe nume Ana. Cei doi au petrecut deja câteva vacanțe împreuna. Conform informațiilor din presă, Victor Dăncilă ar fi dus-o pe noua iubita și la casa de vacanța din Predeal, pe semne ca relația celor doi este destul de serioasă. Rămâne de văzut dacă fiul Vioricăi Dăncilă este pregătit pentru încă o nuntă.

Fiul Vioricăi Dăncilă este adoptat. Nu multă lume știe asta

Viorica Dăncilă l-a ținut mult timp pe fiul ei departe de lumina reflectoarelor. A fost un moment în care a acceptat să vorbească despre povestea adopției fiului ei. Viorica Dăncilă a dezvăluit ca avea doar 26 de ani când l-a luat în grijă pe fiul ei. Ea a spus ca a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o.

Victor e un copil special, am încercat să fac un scut în jurul lui. L-am încurajat să aibă prieteni, să meargă în vacanțe. Nu m-am gândit, totuși, că sunt oameni atât de rău intenționați, așa încât să-i spună lucruri rele. Când l-am înfiat, la 26 de ani, eram un om care avea o meserie, stăpân pe picioarele lui, dar nu eram pregătiți pentru acest pas.

S-a întâmplat să-l văd pe Victor, eram inginer, lucram la birouri, și am aflat că un copil a fost abondonat și că trebuie să-i ducem cele necesare unui nou-născut. Când am văzut ghemotocul acela mic care plângea și își striga neputința, mi-am da seama că vreau să-l iau cu mine acasă. Familia mea, la început, era neîncrezătoare, pentru că aveam 26 de ani, eram la început de drum în carieră, terminasem facultatea de doi ani. Nu stăteam bine financiar atunci.„, povestea Viorica Dăncilă într-un interviu mai vechi.

Etichete: