Redactia.ro
Home » Monden » Victor Pițurcă, așa cum nimeni nu l-a văzut până acum! Fostul selecționer este pur și simplu topit de dragul nepotului său, Noah

Victor Pițurcă, așa cum nimeni nu l-a văzut până acum! Fostul selecționer este pur și simplu topit de dragul nepotului său, Noah

GALERIE FOTO (4) victor piturca

Victor Pițurcă, în vârstă de 67 de ani, este un bunic de nota 10. Fiul său, Alex, a distribuit recent în mediul online niște imagini care demonstrează că fostul antrenor al echipei naționale de fotbal a României este pur și simplu topit de dragul nepotului său. Iată cadrele adorabile!

Victor Pițurcă, imagini duioase alături de nepotul său

Alex și Cristina Ich au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au ajuns la concluzia că le este mai bine dacă pornesc pe drumuri separate. Cu toate acestea, ei au păstrat o legătură bună de dragul fiului pe care îl au împreună. Micuțul petrece timp atât cu mama sa, cât și cu Alex.

cristina ich
Cristina și Alex au trăit o poveste de dragoste ca în filme

„Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el. Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui. În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat”, declara Cristina Ich, într-un interviu acordat publicației Unica.

Recent, Victor Pițurcă a fost vizitat de către Alex și fiul acestuia. Înduioșat de un moment emoționant care a avut loc între tatăl său și Noah, Alex Pițurcă nu a stat prea mult pe gânduri și a scos telefonul pentru a imortaliza clipa.

În imaginile pe care le-a distribuit în mediul online se poate observa cum Victor Pițurcă își ține nepoțelul în brațe și pare să fie pur și simplu topit de dragul lui.

Ce spunea Cristina Ich despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Alex Pițurcă

Nu de puține ori, Cristina Ich a vorbit despre relația tensionată pe care a avut-o cu Alex Pițurcă. Ea a dezvăluit că între ei a fost vorba despre dragoste la prima vedere și că, conceperea lui Noah a venit la foarte puțin timp după ce s-au cunoscut. De altfel, dacă s-ar fi cunoscut mai bine, cu siguranță nu ar fi ajuns să aibă un copil împreună pentru că ambii sunt firi vulcanice, dar care par să nu aibă atât de multe lucruri în comun, susținea Cristina în cadrul unui podcast.

„Dacă nu-l aveam pe Noah (n.r. – băiatul celor doi) îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine”, declara Cristina Ich.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: