Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav, revoltat de zvonurile că ar avea o nouă iubită. Cine este noua cucerire?

Victor Slav, revoltat de zvonurile că ar avea o nouă iubită. Cine este noua cucerire?

Victor Slav, revoltat de zvonurile că ar avea o nouă iubită

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au ales să pună capăt relației lor exact în urmă cu un ani. De atunci ea a reușit să puncteze două noi relații. Una dintre ele cu Tristan Tate și cea din prezent cu Alex Bodi. Fostul soț al biancăi, însă a decis să fie mai rezervat în ceea ce privește viața lui personală, după divorț.

Victor Slav s-a arătat foarte deranjat de faptul că presa comentează viața lui personală și relațiile cu femeile din viața sa. El a spus că de fiecare dată când s-a întâmplat ceva nou în viața lui, a avut grijă să anunțe pe toată lumea. Astfel că afirmațiile gratuite și zvonurile fără niciun fel de temei care apar în presă nu-și au rostul din punctul lui de vedere.

Victor Slav s-a arătat foarte deranjat de faptul că presa comentează viața lui personală și relațiile cu femeile din viața sa.

Victor Slav a fost surprins în compania sosiei Biancăi Drăgușanu. S-a dovedit însă că nu este nimic serios, și ulterior a recunoscut că are o relație cu Raluca Silea. O brunetă cunoscută în lumea mondenă întocmai pentru relațiile punctate cu bărbați celebri. Printre aceștia se numără și foștii iubiți ai Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate și Adrian Cristea. Relația celor doi s-a încheiat repede și au declarat că rămas prieteni. Ei bine, în prezent, Victor Slav a plecat într-o călătorie alături de niște prieteni. Prezența unei misterioase blonde în majoritatea pozelor prezentatorului de televiziune a trezit suspiciuni atât în presă cât și printre fanii lui Victor. Astfel încât Victor Slav a fost imediat cuplat cu aceasta. Acest aspect l-a deranjat foarte tare și l-a determinat să ia atitudine în mediul online:

“As fi tare curios sa stiu care sunt sursele care au confirmat aceasta relatie amoroasa. Astfel incat nu doar un articol de ziar a sustinut ca aceasta ar exista, dar se si fac emisiuni de doua zile pe aceasta tema. Cred ca v-am obisnuit, de-a lungul timpului, cu asumarea vietii personale si, daca as fi fost intr-o relatie, cu siguranta ati fi aflat. Sunt uimit in ultima perioada de genul acesta de stiri, de modalitatea conceperii lor si de vehementa sustinerii. Revenind, aceasta stire este total falsa si v-as ruga, pe viitor, sa contactati, intr-un fel sau altul, si persoanele direct implicate. In rest, daca intereseaza pe cineva, vacanta a fost minunata… recomand!”, – a scris Victor Slav pe contul său de Facebook.

Citește și: Bomba! Fosta iubita a lui Victor Slav, ispita la Insula Iubirii?!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: