Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav, suspect de Covid! Fostul prezentator s-a prezentat de urgență la spital

Victor Slav, suspect de Covid! Fostul prezentator s-a prezentat de urgență la spital

Victor Slav suspect de Covid

Victor Slav ar putea avea coronavirus, potrivit Cancan.ro. Fostul prezentator de la Kanal D s-ar fi prezentat de urgență miercuri seară, la spital, pentru a fi testat, deoarece ar avea simptome. Nu se știe, momentan, dacă a primit rezultatul.

Victor Slav, suspect de Covid! Fostul prezentator s-a prezentat de urgență la spital

Victor Slav ar putea fi inclus pe lista bolnavilor de coronavirus. Fostul prezentator de la Kanal D s-a prezentat de urgență, miercuri seară, la spital, deoarece ar avea simptome și ar fi cerut să fie testat. A stat ore în șir să aștepte rezultatul, dar momentan Victor Slav nu a comentat nimic pe seama acestui subiect, transmite Cancan.ro.

Victor Slav este îngrijorat, deoarece în ultimele zile a luat contact cu lumea bună a Capitalei, pentru lansarea unei afaceri, mai exact, un restaurant. Victor Slav s-ar fi testat la  Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală. Pe rețelele de socializare ale acestuia nu se indentifică nimic despre posibila sa infectare.

“Da, Victor îşi va deschide propriul restaurant. A muncit foarte mult, este asociat cu un prieten foarte bun. Peste o lună o să dea drumul la treabă”, a spus un apropiat despre restaurantul lui Victor Slav, pe care l-a deschis acum, în plină pandemie.

Victor Slav și-a deschis o afacere! Prezentatorul suține că pandemia a fost de partea lui

Victor Slav a dispărut, în ultima vreme, din lumina reflectoarelor. Ultima emisiune pe care a prezentat-o la Kanal D a fost ”Vulturii de noapte”. În cadrul acesteia, a avut ocazia să-și critice fosta soție.

„Bianca, mi-ai reproșat că nu îți fac suficiente complimente. Îți spun acum: ești frumoasă, ești înaltă, ești slabă, ești mama perfectă. Dar cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă. Tot pentru că ești fosta mea nevastă. De când nu mai suntem împreună s-au diminuat considerabil și oglinzile prin casă; apropo de ce vorbeam mai devreme. Îmi aduc aminte că dintre noi lipsea total comunicarea. Cum poți vorbi cu o femeie, care și în bucătărie, când face o simplă omletă pozează ca pentru VOGUE?Și un singur lucru mai vreau să spun: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești”, a spus Victor Slav, la Kanal D, la emisiunea „Vulturii de noapte”.

Victor Slav are o nouă relație

Victor Slav are o relație cu Ela, de un an și jumătate. Spune că iubește și se simte iubit la rândul său.

”Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni. Nu sunt genul de persoană ca să pun totul pe tavă. Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a detaliat fostul prezentator.

Ea e noua iubită a lui Victor Slav? Cine i-a sucit mințile? | Stirescu.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: