Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav și-a deschis o afacere! Prezentatorul suține că pandemia a fost de partea lui

Victor Slav și-a deschis o afacere! Prezentatorul suține că pandemia a fost de partea lui

GALERIE FOTO (2) Victor Slav și-a deschis o afacere! Prezentatorul suține că pandemia a fost de partea lui

Victor Slav a avut parte de un lucru bun în pandemie și anume fapul că și-a deshis o afacere în timpul în care mulți dau faliment. 

Victor Slav și-a deschis o afacere!

Pandemia a reușit să schimbe imaginea unor persoane, multe ambiționându-se să slăbească drastic sau să se apuce de sport, dar și să le schimbe meseriile. Oamenii s-au reprofilat rapid atunci când au văzut că situația în care ne aflăm îi obligă.

Victor Slav și-a deschis o afacere! La fel a afăcut și Victor Slav, care s-a hotărât să-și deschidă de curând un restaurant în mijlocul Capitalei. Faptul că nu mai este atât de celebru ca înainte i-a făcut o gaură în bugetul familiei, așa că cei care se bucură de notorietate au fost nevoiți să pună altfel osul la treabă.

Victor Slav și-a deschis o afacere! Prezentatorul suține că pandemia a fost de partea lui

Potrivit click.ro, Victor Slav s-a făcut astfel patron de restaurant. Inaugurarea va conicide cu debutul primăverii, iar desigur că speră ca tot contextul să fie șters cu buretele cât mai repede pentru ca noua afacere să înflorească.

Victor Slav și-a deschis o afacere! Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu îşi deschide un restaurant cu specific internaţional pe bulevardul Decebal, din Bucureşti, iar lucrările sunt aproape de final, astfel că inaugurarea va avea loc la începutul primăverii.

Victor Slav și-a deschis o afacere! Prezentatorul suține că pandemia a fost de partea lui

“Da, Victor îşi va deschide propriul restaurant. A muncit foarte mult, este asociat cu un prieten foarte bun. Peste o lună o să dea drumul la treabă”, au confirmat surse din preajma acestuia pentru sursa citată.

Victor Slav este din nou îndrăgostit

Celebrul prezentator a declarat recent că are o relație foarte bună cu actuala sa iubită. Victor Slav duce o viață discretă și iubește în liniște și îi place mai mult așa.

”Fiica mea face foarte bine, face foarte multe cursuri. Atunci când stă la mine, activitățile sunt legate de joacă. Viața mea s-a schimbat radical, dacă până să apară ea aveam alte priorități, acum Sofia este pe primul loc. Avem un copil ascultător. Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni. Nu sunt genul de persoană ca să pun totul pe tavă. Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a detaliat fostul prezentator de televiziune la „Vorbește Lumea”.

De asemenea, apele sunt relaxate și când vine vorba de relația dintre el și mama fetiței sale. Foștii soți se înțeleg de minune, chiar mai bine decât atunci când erau căsătoriți, a recunoscut creatoarea de modă într-o emisiune de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: