Redactia.ro
Home » TV » Victor Slav a pierdut procesul cu statul. Lucrul constatat de judecători

Victor Slav a pierdut procesul cu statul. Lucrul constatat de judecători

GALERIE FOTO (2) Victor Slav și-a deschis o afacere! Prezentatorul suține că pandemia a fost de partea lui

Victor Slav a pierdut procesul cu statul. Agenții de la Rutieră i-au deschis dosar pentru consum de stupefiante. Astfel, fostul soț al Biancăi drăgușanu a cerut în instanță despăgubiri colosale, dar se pare că judecătorii au fost de altă părere. 

 

Victor Slav a pierdut procesul cu statul

O vete uluitoare a cutremurat showbiz-ul românesc, în toamna anului 2019. La un control de rutină, pe Autostrada 3 București-Ploiești, în urma unei verificări cu  ”Drug Test-ul”, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui Victor Slav pentru conduceea unui autovejicul sub influența drogurilor. Sigur pe el că nu a consumat nicio substanță, Victor Slav este hotărât să își facă dreptate.

După mai multe luni în care s-a luptat cu statul, Victor Slav a reușit să demonstreze că ”Drug Test-ul” a avut un rezultat eronat în cazul lui. Deși și-a demonstrat nevinovăția, Victor Slav nu a depus armele și a intentat un proces autorităților prin care a cerut repararea prejudiciului.

Judecătorii de la Tribunalul București s-au pronunțat în procesul pe care Victor Slav l-a intentat Ministerului de Finanțe, scrie cancan.ro. 

Judecătorii au decis că cererea depusă de fostu prezentator TV este inadmisibilă, astfel au respins acțiunea acestuia.

”Admite excepția inadmisibilității. Respinge cererea, ca inadmisibilă. Cu apel”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Fostul prezentator de la Kanal D nu se oprește ușor cu acțiunile în instanță. La scurt timp după ce a declarat ”război” statului român, Victor Slav a deschis proces televiziunii „rivale”, dar și altor 12 entități media.Potrivit unor surse din emdiul judiciar, recent, fosta vedetă de la Kanal D a deschis, la Tribunalul București, un alt proces împotriva Antena TV Group S.A, care are ac obiect o acțiune în răspundere delictuală.

Victor Slav este un tată model

Bianca Drăgușanu ți-a lăsat fiica în grija mamei sale, care o duce și acasă la Victor Slav. Prezentatorul TV își răsfață fiica în cel mai frumos mod. Bianca Drăgușanu recunoștea, într-un interviu mai vechi, că fiica ei, Sofia, este un copil foarte răsfățat, ami ales când este în preajma tatălui ei.

„Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil i-a făcut knock-out. De Victor nu mai spun. De multe ori când nu reușește să potolească căluțul sălbatic mă sună și-i zic să mi-o dea la telefon.”, a povestit Bianca.

Sofia Natalia s-a născut pe 26 septembrie 2016. Chiar dacă Bianca Dăgușanu și Victor Slav s-au despărțit, cei doi își îndeplinesc cu brio rolurile de părinți, iatr atunci când vine vorba de fiica lor, sunt mereu împreună. Mai  mult, Bianca și Victor îi serbează în fiecare an ziua de naștere a micuței Sofia doar împreună.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: