Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav, tată pentru a doua oară?! Ce declarații a făcut fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Victor Slav, tată pentru a doua oară?! Ce declarații a făcut fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Victor Slav suspect de Covid

Victor Slav a spus abia acum! Prezentatorul își mai dorește încă un copil cu actuala iubită. El a făcu declarații despre acest subiect și despre cum se înțelege cu femeia ce îi este alături.

Victor Slav, tată pentru a doua oară

Pentru cei ce nu știu, Victor Slav a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca Drăgușanu. Deși au divorțat, cei doi au împreună o fetiță superbă pe nume Sofia. Cea mică seamănă leit cu tatăl ei și petrece mult timp alturi de ea. Victor Slav a fost întrebat dacă își mai dorește un copil, iar acesta a spus că nu se gândește neapărat la asta, dar daca va fi să vină el se va bucura. Prezentatorul a declarat că este foarte fericit în relația pe care o are acum și că femeia îi oferă multă liniște.

Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta.

Este o femeie care îmi oferă liniște, ceea ce îmi place cel mai mult la ea, mai ales în perioada asta grea pe care o traversăm cu toții. Cred că, dincolo de atracția fizică, cele mai importante lucruri într-o relație sunt înțelegerea, sprijinul, empatia, și am găsit toate aceste lucruri lângă ea. Nu pot nega faptul că este și o femeie frumoasă, atentă, care înțelege anumite lucruri despre viață.„, a declarat Victor Slav.

Victor Slav, topit după fiica sa Sofia

Victor Slav are un singur copil, o fetiță pe nume Sofia, pe care a conceput-o alături de Bianca Drăgușanu, fosta sa soție. Sofia a crescut și are șase ani acum. Deja ea realizează foarte multe lucruri, mai ales despărțirea părinților, dar și afecțiunea din jurul ei. Victor Slav a mărturisit că mereu îi spune Sofiei cât de mult o iubește, iar la fel de multe ori ea nu îi răspunde. Lucrul care îl emoționează cel mai tare este atunci când micuța din neant îi spune cât de mult îl iubește și îi pupă mâna.

Îi spune foarte des că o iubesc, dar ea este mai zgârcită. Se întâmplă și-mi topește inima. Nu îmi spune când m-aș aștepta eu. Dar are niște momente când nu te aștepți. Vine și-mi ia mâna și o pupă. Chiar mă emoționează și zice: te iubesc, tati. Nici nu știu să exprim prin cuvinte. Sunt niște momente pe care nu ai cum să le uiți și-ți rămân acolo undeva în minte.„, a mărturisit Victor Slav.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: