Redactia.ro
Home » Monden » Victoria Beckham este cu adevărat în dezacord cu nora sa? Nicola Peltz rupe tăcerea

Victoria Beckham este cu adevărat în dezacord cu nora sa? Nicola Peltz rupe tăcerea

GALERIE FOTO (2)

Nicola Peltz rupe tăcerea despre presupusa dușmănie cu soacra Victoria Beckham. Iată toate detaliile!

 Nicola Peltz, despre relația ei reală cu Victoria Beckham

După ce au apărut informații despre presupuse tensiuni între Nicola și celebra ei soacră, Victoria Beckham, nora sa dă cărțile pe față, deși inițial, au păstrat tăcerea cu privire la aceste speculații, Nicola vorbește acum despre zvonuri, spunând pentru Variety că ea crede că acestea provin din faptul că nu a purtat un model Victoria Beckham în timpul nunții ei și a lui Brooklyn.

„Aveam de gând să o fac și chiar îmi doream să o fac, iar apoi, la câteva luni distanță, ea și-a dat seama că atelierul ei nu o putea face, așa că a trebuit să aleg o altă rochie”, a declarat Nicola. 

„Ea nu a spus că nu poți să o porți; eu nu am spus că nu vreau să o port. De acolo a pornit totul, iar apoi au mers cu asta”.

Brooklyn a închis, de asemenea, orice suspiciune persistentă privind o dușmănie de familie:

„Am învățat că întotdeauna vor încerca să scrie lucruri de genul acesta”, a spus el despre rapoarte.

„Întotdeauna vor încerca să pună oamenii la pământ. Dar toată lumea se înțelege, ceea ce este bine”, a concluzionat. 

Brooklyn în vârstă de 23 de ani, și Nicola, în vârstă de 27 de ani au parte de o relație închegată și extrem de puternică, nelăsându-se afectați de zvonuri. După cum a declarat Nicola pentru Variety:

„Ceea ce este grozav la noi, este că nu avem nevoie de nimic unul de la celălalt. Suntem pur și simplu atât de îndrăgostiți. Nu există nimic de care eu să am nevoie de la el sau el de la mine”.

Nicola Peltz: „Uneori mi-e greu să arăt bucățile triste din mine”

Declarațiile vin după ce Nicola, fiica omului de afaceri miliardar din New York, Nelson Peltz, în vârstă de 80 de ani, a scris săptămâna trecută un mesaj profund personal pentru cei care o urmăresc pe Instagram despre persoanele care „îi rănesc inima”.

„Uneori mi-e greu să arăt bucățile triste din mine”, a scris ea pe 5 august. „Crescând cu șapte frați și doi părinți foarte puternici, m-au făcut foarte dură, mi-au băgat în cap să nu las oamenii să mă doboare sau să-mi rănească inima. M-a făcut să ridic un astfel de zid pentru a mă proteja, mai ales în această industrie.”

„Cu toții avem zile în care oamenii te fac să te simți prost și este în regulă să fii rănit de asta”, a continuat ea. „M-am gândit să scriu ceva pentru că nu arăt niciodată această latură a mea aici. Am vrut să arăt această latură a mea. Vă iubesc pe toți foarte mult și apreciez cu adevărat tot sprijinul vostru. Înseamnă foarte mult când sunteți amabili pe pagina mea, vreau să știți că vă văd, vă aud și înseamnă foarte mult pentru mine.”

După ce a primit o avalanșă de urări de bine în comentarii, Nicola a revenit pe Instagram a doua zi pentru a le mulțumi susținătorilor ei.

„Înseamnă atât de mult pentru mine. Vă trimit toată dragostea și lumina mea spre voi”, a împărtășit ea pe 6 august.

„Bunătatea este un lucru atât de puternic”, a încheiat aceasta. 

Cine este tatăl nurorii Victoriei Beckham

Nelson Peltz, tatăl nurorii Victoriei Beckham este unul dintre cei mai bogați oameni din țară și are aproximativ 1,8 milioane de dolari în bancă – în mare parte datorită unor investiții inteligente în afaceri (a cumpărat Snapple și apoi a revândut-o pentru 1 miliard de dolari, ocazional).

Nelson deține, de asemenea, proprietatea de 13 acri din Palm Beach unde Nicola și Brooklyn s-au căsătorit!

 

Nicola Peltz face parte din lumea miliardarilor

Da, părinții ei sunt bogați, dar și Nicola a muncit de când era copil și și-a câștigat în mod constant propriul venit. Pe lângă faptul că a jucat în superproducții masive precum Transformers: Age of Extinction și The Last Airbender, Nicola a jucat în Bates Motel din 2013 până în 2017. Iar acest lucru a contribuit la averea ei netă de 50 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth.

 

Sursa foto: thenews.com.pk
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: