Redactia.ro
Home » Știri » Victorie pentru România! Ana Maria Popescu s-a calificat în finala probei de spadă de la Tokyo

Victorie pentru România! Ana Maria Popescu s-a calificat în finala probei de spadă de la Tokyo

Vești mari pentru România! Ana Maria Popescu s-a calificat în finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo la proba de spadă!

Ana Maria Popescu luptă pentru aur

Ana Maria Popescu a reușit să îi facă din nou mândri pe români! Sportiva s-a calificat în finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo la proba de spadă. În cursul zilei de astăzi a avut loc semifinala probei de spadă, iar românca noastră, Ana Maria Popescu a invins-o pe estona Katrina Lehis cu un scor victorios de 15-11. Finala este programată la 14:45 și Ana Maria Popescu va lupta contra adversarei chinezoaica Yiwen Sun.

Ce declara Ana Maria Popecu în 2016

În anul 2016, Ana Maria Popescu a fost prezentă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Sportiva a venit cu o medalie acasă și nu orice medalie, ci a adus aurul! Scorul din finală a fost de 44 la 38.

Rezultatul acesta este al celor care ne-au ajutat. Si sa stiti ca au fost putini, au fost zece la numar colegii care au venit si ne-au ajutat. Daca ar fi sa fiu rea, as putea spune, cu ghilimelele de rigoare, ca au venit pe burta goala. Copiii aceia au venit pe timpul lor, si-au rupt din vacanta lor sa vina sa ne ajute. Nu ne permiteam sa gresim ca la Londra, sa ne antrenam cu o alta echipa. Era singura noastra optiune sa ne folosim practic de acesti copii. Deci este si meritul lor ca am ajuns aici, pentru ca au încercat pe cât posibil sa ne puna probleme si sa ne ajute la antrenamente. Este mare lucru, iar asta înseamna pura pasiune. Mi-as dori ca ei sa fie cei ajutati. Noi chiar daca primim totul si ei trebuie sa fie ajutati, pentru ca altfel…„, declara Ana Maria Popescu în 2016.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: