Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Actorul din filmele „Masca” și „Sonic” se retrage din lumea filmului. Jim Carrey: „Îmi place viața mea spirituală”

VIDEO Actorul din filmele „Masca” și „Sonic” se retrage din lumea filmului. Jim Carrey: „Îmi place viața mea spirituală”

GALERIE FOTO (3)

Jim Carrey, actorul de la Hollywood a vorbit deschis despre încheierea carierei de actor. Cu toții cunoaștem filme precum ,, The Mask”, „Sonic the Hedgehog”, ,, Ace Ventura” în care starul Jim Carrey a jucat rolurile principale.

Jim Carrey: Am făcut suficient. Sunt suficient”

Starul din marile pelicule „The Mask”, „Sonic the Hedgehog”, „Ace Ventura” a anunţat într-un interviu acordat în emisiunea „Access Hollywood” că se gândeşte să îşi încheie cariera.

Acesta susține că renunță la cariera de actor în detrimentul artei, mărturisind că în timpul liber este pictor:

„Chiar îmi place viaţa mea liniştită, îmi place să pun vopsea pe pânză, îmi iubesc foarte mult viaţa spirituală şi simt că, iar asta e ceva ce s-ar putea să nu auziţi vreodată că spune o altă celebritate cât timp trăieşte, am suficient. Am făcut suficient. Sunt suficient”.

Ce l-ar mai aduce pe marele ecran

Starul a punctat în cadrul aceluiași interviu că ar putea reveni în lumea filmului:

„Dacă îngerii aduc un fel de scenariu scris cu cerneală de aur care-mi transmite că va fi foarte important pentru oameni, aş putea continua pe acest drum, dar iau o pauză”.

Este clar faptul că actorul are nevoie de o pauză. Acesta este cunoscut pentru pauzele lungi între producțiile din care a făcut parte.

Starul a jucat în primul film „Sonic the Hedgehog” la câţiva ani după continuarea filmului „Dumb and Dumber”, apărut în 2014. A avut totuși si roluri în filme mai puțin importante cum ar fi „The Bad Batch” şi „Dark Crimes”, precum şi în serialul TV „Kidding”, potrivit Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: