Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Angelina Jolie a fost în Ucraina. Actrița s-a întâlnit cu refugiații ucraineni din Donețk

VIDEO Angelina Jolie a fost în Ucraina. Actrița s-a întâlnit cu refugiații ucraineni din Donețk

Actriţa Angelina Jolie a mers sâmbătă în Ucraina, relatează Daily Mail. Actrița s-a întâlnit cu refugiații ucraineni din Donețk.

Angelina Jolie, vizită umanitară în Ucraina

Jurnalista ucraineană Maya Podgorodetskaya a distribuit un videoclip cu actrița de la Hollywood, Angelina Jolie, care se afla într-o cafenea din Liov, Ucraina, potrivit Obozrevatel.

„Nimic special. Doar Liov. Am venit să iau o cafea și am găsit-o pe Angelina Jolie. Întreaga lume sprijină Ucraina”, a scris Podgorodetskaya pe pagina ei de Facebook .

Fanii au văzut-o pe Angelina Jolie şi în alte locuri din oraş.

În imagini, Jolie poate fi văzută salutând fanii şi dând autografe. Presa internaţională a observat amuzată că un copil care era în cafenea era atât de preocupat de telefonul mobil încât nu şi-a dat seama ce se întâmpla în jurul său, potrivit news.ro.

Actrița a fost văzută în gara centrală din Lviv, pentru a-i întâmpina pe refugiaţii care soseau cu trenul

Kyiv Independent scrie că actriţa a vizitat gara centrală din Lviv, pentru a-i întâmpina pe refugiaţii care soseau cu un tren de la Pokrovsk, din zona Doneţk. Vedeta a sprijinit Ucraina încă de la începutul războiului și a cerut lumii să îi ajute pe refugiați, potrivit Dailymail.

Actrița e ambasador ONU pentru refugiați din 2001

În urmă cu o lună, Angelina Jolie a fost la Roma, unde a vizitat copii ucraineni internați într-un spital local. Din anul 2001, Angelina Jolie este ambasadorul bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiați.

La sfârșitul lui martie, Angelina Jolie a fost în vizită la Spitalul de pediatrie Bambino Gesu, aflat chiar lângă Vatican, în Roma. Actrița a petrecut timp cu copiii refugiați din Ucraina internați acolo, unii dintre ei cu boli grave. Angelina a stat de vorbă și cu doctorii și asistentele care au grijă de micuți.

Angelina Jolie a mers în cursul anilor în numeroase tabere de refugiați din lume, din regiuni afectate de război precum Yemen, Burkina Faso și Venezuela.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: