Redactia.ro
Home » Homepage » Video bătaia de la Padina. Cine a fost de vină în conflictul în care a murit Sorin Anghel

Video bătaia de la Padina. Cine a fost de vină în conflictul în care a murit Sorin Anghel

GALERIE FOTO (2) Video imagini cu bătaia cruntă de la Padina.

Într-un eveniment tragic ce a zguduit comunitatea din Padina, primele imagini ale unei crime brutale au ieșit la iveală, având un impact profund atât asupra opiniei publice, cât și asupra anchetei în curs. Sorin Anghel, victima acestui act violent, a fost ucis în urmă cu câteva săptămâni în cadrul unui scandal izbucnit la o petrecere. Imaginile care documentează momentele îngrozitoare ale crimei au fost difuzate în exclusivitate de Antena 3, aruncând lumină asupra detaliilor și potențial, asupra autorului.

Cum a avut loc tragedia

În centrul acestui scandal macabru se află familia vrăjitoarei Sidonia, a cărei fii sunt principalii suspecți în cazul morții lui Sorin Anghel. Filmările dezvăluie cum, în urma unei altercații în care Anghel a lovit unul dintre bărbați cu un pahar, situația a degenerat rapid într-o tragedie. Atacul brutal cu cuțitul care a urmat s-a petrecut în fața soției lui Anghel și a zecilor de participanți la petrecere, transformând un simplu conflict într-un act de violență extremă.

Anchetatorii, bazându-se pe mărturii și pe imagini, par să fi elucidat misterul din spatele acestui act violent. Imaginile cheie îl arată pe Laurențiu Marin, îmbrăcat într-un tricou alb pătat de sânge, ținând în mână cuțitul incriminator. Înregistrările surprind momentul în care obiecte sunt aruncate către victimă, care se afla pe lăzile de băuturi alcoolice.

„Pe imaginile surprinse în filmările puse la dispoziție de persoanele prezente în local, se observă cum Laurențiu Marin, îmbrăcat cu un tricou alb, cu pete de sânge pe partea din față, are în mână un cuțit, cu lama orientată către podea.

În imagini se vede cum participanții la agresiune aruncă diferite obiecte către victimă, acesta aflându-se în continuare pe lăzile de băuturi alcoolice, depozitate acolo”, scrie în referatul procurorilor, conform sursei citate.

Pe camerele video a fost surprins și Luis Fabian, băiatul cel mic al vrăjitoarei Sidonia, care pare extrem de nervos și aruncă cu tot ce prinde în Sorin Anghel. Tânărul, de 19 ani, pare că este oprit de câțiva amici care îl sfătuiesc să se oprească, însă acesta este de neclintit.

Vrăjitoarea Sidonia a prevestit întregul incident

Pe lângă drama umană și cercetarea penală, acest caz a adus în atenție și o latură mai neobișnuită: vrăjitoarea Sidonia și prevestirile sale. Suspectând ce urmează să se întâmple, ea i-ar fi sfătuit pe fiii săi să evite petrecerea, într-o încercare de a preveni tragedia. Cu toate acestea, Sidonia insistă că fiii ei nu sunt criminali, în ciuda acuzațiilor și a imaginilor care îi pun într-o lumină nefavorabilă.

Aceste dezvăluiri adaugă un nou strat complexității acestui caz, în timp ce comunitatea și anchetatorii caută răspunsuri și justiție pentru actul de violență ce a luat viața lui Sorin Anghel. Întrebările rămân în privința motivului și a circumstanțelor exacte care au dus la această tragedie, în timp ce societatea rămâne șocată de brutalitatea și sensibilitatea imaginilor difuzate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: