Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Bianca Drăgușanu are probleme cu banii? Diva are poprire pe cont. Ce experiență a avut într-o bancă din capitală

VIDEO Bianca Drăgușanu are probleme cu banii? Diva are poprire pe cont. Ce experiență a avut într-o bancă din capitală

Bianca Drăgușanu, poprire pe cont

Bianca Drăgușanu a avut parte de o întâmplare oribilă și terfiantă, când ieri, la o bancă din Capitală a aflat cu stupoare că avea poprire pe unul din conturi. Totuși clipele de groază abia începeau, iar Bianca era să leșine de frică.

Bianca Drăgușanu și-a început ziua cu o întâmplare de neuitat, la o bancă din București. Aceasta le-a relatat povestea prin intermediul contului personal de Instagram urmăritorilor ei. Ea a povestit cum s-a dus la bancă pentru a verifica un cont, în care uitase că mai are bani, însă, când a ajuns la bancă, surpriză! Bianca a aflat că de fapt acel cont e blocat de o poprire, datorită unei amenzi pe care Bianca a primit-o în pandemie, dar pentru care s-a judecat în instanță. Procesul s-a terminat în favoarea divei, dându-i câștig de cauză. Vedeta a fost surprinsă, dar și confuză să afle că nu-și poate accesa sumele din contul bancar.

Bianca a surprins toți internauții

Vedeta a povestit că o funcționară a fost drăguță să o ajute să-și rezolve problema cu cardul bancar, dar Bianca a observat un detaliu care a înspăimântat-o de a băgat-o în sperieți  imediat:

„Pe umărul funcționarei se afla un ,,mamut de gândac”, ,,mare cât palma”, care se plimba tacticos, fără ca femeia să fie conștientă.”
Bianca s-a speriat și nu știa cum să o anunțe pe femeie că are un gândac enorm pe umăr. Într-un final, a prins curaj și a gonit creatura cu telefonul mobil.

,,Foarte drăguță domnișoara, dar în timp ce mă ajuta, pe umărul ei se plimba un gândac, eu n-am văzut în viața mea un gândac mare cât o palmă. Am încremenit și nu știam cum să-i spun că are ditamai gândacul care se plimba pe ea și mai avea puțin și îi ajungea la ureche. Nu am văzut în viața mea gândac mai mare decât ăla. O să visez urât la noapte. O să-mi iau spray paralizant pentru gândaci și o să umblu cu el, de acum.”, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.



Sursa video: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: