Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Ce a făcut un bărbat când a văzut că vecinul a construit un gard pe proprietatea lui. N-a avut altă soluție

VIDEO Ce a făcut un bărbat când a văzut că vecinul a construit un gard pe proprietatea lui. N-a avut altă soluție

GALERIE FOTO (2) Ce a făcut un bărbat când a văzut că vecinul a construit un gard pe proprietatea lui. N-a avut altă soluție

Un bărbat care a observat că vecinul a construit fără să îi peste un gard pe proprietatea lui a fost nevoit să recurgă la o soluție de care nu e neapărat mândru, dar care a dat rezultate. Iată ce a făcut acesta.

Ce a făcut un bărbat când a văzut că vecinul a construit un gard pe proprietatea lui. N-a avut altă soluție

Bărbatul spune că nu a avut altă soluție decât să ia măsuri după ce vecinul lui a construit un gard care se întinde pe o parte din grădina lui și care i-a tăiat o bună parte din gazon. La început, i-ar fi spus acestuia cu vorbă bună să păstreze limita de proprietate, dar vecinul a refuzat, evident, și și-a văzut de treabă în continuare.

Rămași fără alte opțiuni, proprietarii au decis să demonteze cu propriile lor mâini gardul, scândură cu scândură. Imaginile cu ei au ajuns în mediul online, pe TikTok, și îi arată pe proprietari cum demontează gardul bucată cu bucată. Nu e o soluție de care să fie mândri, dar a dat rezultate deoarece gardul a fost îndepărtat de pe proprietatea lor.

@unbewreathable My neighbors fence is on our property…we’ve asked them to partner with us to correct it…they refused…so here we are! #letsbeneighborly ♬ Oh No – Kreepa

Deși unii oameni spun că proprietarii au mers prea departe, videoclipurile ulterioare arată cât de mult teren le-a luat totuși vecinul. Videoclipul cu gardul demontat cu drujba a adunat peste 12 milioane de vizualizări și 377.000 de like-uri, iar mulți oameni au spus că nu suportă nici ei „obrăznicia” vecinului.

O persoană a comentat: „Normal să nu le permiți vecinilor tăi să te calce în picioare. Dacă gardul lor rămânea acolo, e ca și cum ei câștigau acea proprietate. Nu e normal să se întâmple așa ceva”. „Cum se trezesc unii oameni să facă așa ceva, de parcă nu există nicio lege, nimic? E nesimțire ce a făcut vecinul vostru”, a transmis o altă persoană.

Foto: @unbewreathable/TikTok
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: