Redactia.ro
Home » TV » VIDEO Ce sfat le-a dat Musty ”Faimoșilor” de la Survivor. Jador, nedumerit de spusele ”războinicului”

VIDEO Ce sfat le-a dat Musty ”Faimoșilor” de la Survivor. Jador, nedumerit de spusele ”războinicului”

Musty a parasit Survivor Romania

Momente de tensiune la ultimul consiliu de eliminare de la Survivor România. ”Faimoșii” au avut trei fete din echipă propuse pentru a părăsi competiția, fapt care l-a determinat pe Musty, din echipa ”Războinicii”, să le atragă atenția. El le-a dat un sfat adversarilor săi, iar Jador părea că nu înțelege spusele acestuia.

Ce sfat le-a dat Musty ”Faimoșilor” de la Survivor. Jador, nedumerit de spusele ”războinicului”

Ultimul consiliu de eliminare al Survivor România s-a lăsat cu surprize la ”Faimoși”. După ce Jador, care a fost favoritul publicului, a nominalizat-o și pe Majda, pentru a fi eliminată, Musty  de la ”Războinici” a simțit nevoia să intervină. Jador, însă, părea nedumerit de cuvintele spuse de acesta.

Simona Hapciuc, eliminată de la "Survivor România 2021". Primele declaraţii: "Colegii mei au făcut alte jocuri"

Roxana Nemeș și Simona Hapciuc au fost primele două nominalizări ale ”Faimoșilor”, pentru a părăsi competiția. Ulterior, Jador a trebuit să mai numească încă un alt membru al echipei pentru eliminare, din postura de favorit al publicului. Așa că, a nominalizat tot o fată, pe Majda, pe motiv sportiv. Majda nu se aștepta la acest lucru și a început să plângă. Atunci, Musty a intervenit și a spus echipei adversare că nu apreciază suficient fetele pe care le au, deoarece sunt la fel de puternice ca cele de la ”Războinici”. El a observat cum ”Faimoșii” consideră fetele mai prejos decât bărbații.

”Vreau să spun ceva către ”Faimoșii, chestii care nu se întâmplă la noi și când văd asta mă afectează. Mereu am crescut cu o femeie puternică alături, o femeie războinică. Mi-aș fi dorit ca din partea lor să vadă un pic valoarea fetelor pe care le au în echipă. Sunt extrem de mari ca ale noastre, avem niște fete puternice. Jador știu că se simte prost cu această situație, dar data trecută a scos niște cuvinte și fetele de la ei s-au simțit jos. Nu vreau să dau explicații, dar sunt chiar puternice (…) Ei consideră fetele mai jos decât bărbații”, a spus Musty, din echipa ”Războinicii”.

Simona Hapciuc a fost eliminată

Ulterior spuselor lui Musty, s-a aflat că Simona Hapciuc are cele mai puține voturi din partea publicului, drept urmare a părăsit Survivor România.

”Suntfoarte fericita pentru ca parasesc competitia cu capul sus, am castigat de doua ori in ultimul meci, va fi un meci pe care copilul meu il va vedea la televizor si va vedea ca mama lui a castigat. Din punct de vedere sportiv, consider ca nu ar fi trebuit sa plec, dar colegii mei au facut alte jocuri, insa voi fi fericita ca voi merge la puiul meu,”  a declarat Simona Hapciuc dupa ce a auzit votul decisiv.

Survivor 2021. Simona Hapciuc, furioasă: „Înaintea mea trebuiau să iasă Culiţă şi Jador”. De ce o protejează băieţii pe Majda

Simona a plecat acasă cu inima împăcată și a mulțumit celor care au susținut-o.

”Sunt foarte impacata cu eliminarea mea, va multumesc pentru toata sustinerea si va promit ca dupa ce mananc si dorm, va voi raspunde la fiecare in parte. A fost o zi grea si va rog sa imi permiteti cateva ore de somn.Sunt coplesita de miile de mesaje de la voi, vreau sa va asigur ca sunt foarte bine si va multumesc pentru incurajare”, a mai spus Simona Hapciuc, care la ultimul ei joc a adus punctul câștigător echipei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: