Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Simonei Hapicuc dupa ce a fost eliminată! Ce mesaj a transmis faimoasa după ce și-a primit telefonul

Prima reacție a Simonei Hapicuc dupa ce a fost eliminată! Ce mesaj a transmis faimoasa după ce și-a primit telefonul

GALERIE FOTO (2) Prima reacție a Simonei Hapicuc dupa ce a fost eliminată! Ce mesaj a transmis faimoasa după ce și-a primit telefonul

Simona Hapciuc a fost eliminată duminică seara din competiția Survivor România 2021! Faimoasa a lăsat un mesaj profund pe rețelele de socializare imediat cum a pus mâna pe telefon.

Prima reacție a Simonei Hapicuc dupa ce a fost eliminat

Simona Hapciu, Roxana Nemeș și Majda au fost cele trei concurente propuse spre eliminare duminică seara. Se pare că din cele trei, Simona este cea care a plecat acasă și și-a luat la revedere de la competiția momentului.

Simona Hapciuc a demonstrat că poate fi o luptătoare și că poate face față provocărilor de la Survivor și mai ales a reușit să aducă puncte decisive în lupta pentru jocul de comunicare. Chiar și așa, unii dintre Faimoși au hotărât să o trimită spre eliminare, lucru care a întristat-o foarte mult pe Simona.

Vedeta știa că nu este veriga slabă și din acest motiv s-a simțit trădată și, mai mult, prin eliminarea ei, aceasta și-a încălcat o promisiune făcută lui Dimitrie, fiul ei, când i-a spus că mama lui va ajunge până în Finală, însă Faimoasa s-a împăcat cu rezultatul din seara eliminarii și și-a lua la revedere doar de la cei pe care i-a considerat apropiați în competiție.

”Sunt foarte fericiă pentru că părăsesc competiția cu capul sus, am câștigat de două ori în ultimul meci, va fi un meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor și va vedea că mama lui a câștigat. Din punct de vedere sportiv, consider că nu ar fi trebuit sa plec, dar colegii mei au făcut alte jocuri, însă voi fi fericită că voi merge la puiul meu”, a declarat Simona Hapciuc dupa ce a auzit votul decisiv.

După ce s-a încheiat Consiliul de eliminare, iar Simona a reușit să intre în posesia telefonului ei, aceasta a scris un mesaj tuturor celor care au urmărit-o și susținut-o pe parcursul competiției.

”Sunt foarte împăcată cu eliminarea mea, vă mulțumesc pentru toată susținerea și vă promit că după ce mănânc și dorm, va voi răspunde la fiecare în parte. A fost o zi grea și vă rog să îmi permiteți câteva ore de somn. Sunt copleșită de miile de mesaje de la voi, vreau să vă asigur că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru încurajare”, a scris Simona Hapciu pe Instagram.

Prima reacție a Simonei Hapicuc dupa ce a fost eliminată! Ce mesaj a transmis faimoasa după ce și-a primit telefonul

 Ce a declarat Simona Hapciuc despre colegii săi

Simona a recunoscut în competiția Survivor Romania 2021 că unii colegi din echipa Faimoșilor au făcut jocurile în așa fel ca ea să fie trimisă spre eliminare. Și Războinicii au fost extrem de surprinși să vadă cum Simona a fost eliminată și au recunoscut că nu merita, fiind o concurentă foarte bună.

Musty a fost și cel care a luat cuvântul în consiliu și a spus răspicat că Faimoșii nu prea pun accent pe valoare femeilor din echipa lor, fiind de cele mai multe ori pe planul doi. Mulți se așteptau ca Sebastian Chitoșca să fie propus spre eliminare și să plece.

”Am început să vizualizat revenirea la băiatul meu, e Universul meu, pentru el exist și fac totul. Faptul că mă voi întoarce la el să vină mai ușor. Dacă va fi să plec, mi-ar părea foarte rău să plec, dar când am plecat, i-am spus că nu știu dacă voi câștiga, dar pentru tine va ajunge mama printre cei ma buni, în Finală și cred că s-a văzut că eu am dat totul din mine și am încercat să fiu mai bună. Dar unii colegi mi-au frânt aripile și au hotărât să mă trimite acasă și încalc promisiunea făcuta copilului meu. Dacă așa va fi, asta a fost voia lui Dumnezeu”, a mai declarat Simona Hapciuc în emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: