Redactia.ro
Home » Monden » Simona Hapciuc, dezvăluiri emoționante despre tatăl copilului ei: „Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă”

Simona Hapciuc, dezvăluiri emoționante despre tatăl copilului ei: „Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă”

Simona Hapciuc, dezvăluiri emoționante despre tatăl copilului ei

Simona Hapciuc, dezvăluiri emoționante despre tatăl copilului ei. Simona Hapciuc, concurentă în echipa Faimoșilor, are o poveste de viață dramatică. Când a crezut că a găsit bărbatul care o va face fericită, acesta i-a pus o condiție greu de imaginat.

Simona Hapciuc, dezvăluiri emoționante despre tatăl copilului ei: „Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă”

Simona Hapciuc, dezvăluiri emoționante despre tatăl copilului ei. Simona Hapciuc este om de televiziune, antrenor de fitness, iar acum face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România. Cu toate că este o femeie puternică, Simona are o poveste de viață dramatică. Aceasta a vorbit despre cele mai dureroase momente pentru Click.ro, și despre cel care i-a fost partener până când a aflat că este însărcinată. Simona Hapciuc, dezvăluiri emoționante despre tatăl copilului ei.

Conform acesteia, cele mai dureroase momente din viața sa au legătură cu fostul ei iubit și cu modul în care acesta s-a comportat cu fiul lor. Vedeta a spus că partenerul său a dispărut când a aflat că va deveni tată. „Între noi fusese dragoste la prima vedere, vorbeam despre copii și căsătorie. Firul s-a rupt din cauza mamei lui. A fost părăsit de tatăl lui, părinții divorțând, și a fost crescut de mama. El și-a dorit copilul, dar mama lui, nu. Nu a acceptat să îi dea drumul din cuib, să își întemeieze o familie. Mama lui nu a acceptat să fie pe planul doi”, a spus Simona Hapciuc.

Totodată, Simona a declarat că tatăl copilului săi nu și-a schimbat părerea nici după venirea celui mic. „L-a văzut pe fiul meu din întâmplare de câteva ori. Nu a avut nicio reacție. Am încercat să iau legătura cu el, mă gândeam că ar putea încerca să treacă să îl vadă și să încerce să lege o relație cu cel mic. Nu am nicio pretenție financiară. A spus că nu îl interesează. Bunica paternă nu l-a văzut niciodată. A venit să mă întrebe cât costă să fac avort, a fost ultima noastră întâlnire. A fost un șoc pentru mine când am văzut că încearcă să mă convingă. Discuția cu ea mi-a lăsat un gust amar. Nu îl voi obliga niciodată să fie tată, nici măcar cu numele în certificatul de naștere. Când se va simți pregătit, probabil va veni singur”, a declarat Simona Hapciuc.

Cine este Simona Hapciuc

Simona Hapciuc a jucat în cel mai lung serial de comedie românesc și din lume, iar acum este antrenor de fitness. Simona a spus „Da” provocării de a merge în jungla din Republica Dominicană, alăturându-se echipei Faimoșilor. Aceasta este cunoscută după ce a jucat în Trăsniții, serialul care a intrat în Cartea Recordurilor, pentru cel mai longeviv serial de comedie din lume. Serialul a durat 17 ani, are 34 de sezoane și peste 2.000 de episoade. „Sunt actriță de meserie, am jucat într-un serial, în foarte multe piese de teatru și voi apărea într-un film. Pasiunea mea pentru sport este de la tatăl meu. Eu de la 16 ani mi-am dorit să fac o carieră în acest domeniu, dar din cauza accidentărilor nu am reușit. Este greu, dar frumos. Copilul meu a făcut primii pași în sală, eu întorcându-mă la antrenamente când el avea doar zece săptămâni‘, a precizat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: