Redactia.ro
Home » TV » S-a format deja primul cuplu la Survivor 2021? Doi concurenți au fost surprinși noaptea printre copaci

S-a format deja primul cuplu la Survivor 2021? Doi concurenți au fost surprinși noaptea printre copaci

GALERIE FOTO (3) survivor 2021

Show-ul „Survivor România” are deja un cuplu? Iată detalii picante din culisele celui mai nou show din România și cine sunt protagoniștii acestui nou cuplu?

Idilă la „Survivor România”. Cine sunt protagoniștii acestui cuplu

Survivor România a început deja, iar acolo s-a format un cuplu. Au fost niște scene senzuale între fratele lui Kamara, Musty. Acesta a împărțit niște scene tandre cu Roxana Georgiana Ghiță.

Cei doi fac parte și din echipe diferite, Roxana Georgiana Ghiță făcând parte din echipa Războinicilor, în timp ce fratele lui Kamara este la Faimoși.

Roxana Ghiță este o sportivă care face parte din echipa Războinicilor și a acceptat provocarea de a participa la Survivor România.

Roxana Ghiță și Musty
Roxana Ghiță și Musty

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiența   va fi o a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”,a declarat războinica Roxana Ghiță, înainte de a pleca în marea aventură Survivor.

Alături de Roxana Georgiana Ghiță face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021. În aceeași echipă, alături de ea, mai sunt și Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Maria Hîngu, Lucian Barbu , Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean , Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

De ce a mers fratele lui Kamara la Survivor România

La rândul lui, fratele lui Kamara, Musty, a declarat că a acceptat să vină la emisiune pentru cei trei copii ai săi, dar și pentru a-și forța limitele.

„Merg la Survivor România în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah și Bryan. Vreau să îmi depsasesc condiția fizică și mentală, să mă reconectez cu natură de care îmi este foarte, foarte dor. Cu siguranță întru într-o competiție dura, care îmi va forță toate limitele”, a spus Musty Kamara.

Nu este nicio surpriză că se formează un nou cuplu la Survivor România, pentru că s-a mai întâmplat acest lucru și în trecut. Și Karina și Andrei s-au îndrăgostit pe aceleași platouri de filmare de la această emisiune, și ulterior au devenit iubiți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: