Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Chris Rock are prima reacție! În cadrul show-ului de stand-up vorbește despre incidentul petrecut cu Will Smith

VIDEO Chris Rock are prima reacție! În cadrul show-ului de stand-up vorbește despre incidentul petrecut cu Will Smith

GALERIE FOTO (5)

Gala Premiilor Oscar de anul aceasta a devenit un subiect controversat în urma gestului pe care Will Smith l-a făcut față de Chris Rock. Aceasta a urcat pe scenă și l-a lovit pe Chris Rock ca răspuns la gluma deplasată pe care a făcut-o comediantul Chris Rock la adresa Jadei Pinkett Smith, soția lui Will Smith. Soția acestuia suferă de o boală autoimună rară în urma căreia și-a pierdut aproape tot părul.

Chris Rock rupe în sfârșit tăcerea în cadrul show-ului său de stand-up de la Boston, venind cu o mărturisire care a lăsat fanii fără cuvinte.

Publicul a scandat numele lui Will Smith

Comediantul Chris Rock a avut un spectacol la The Wilbur, în Boston, unde mulțimea i-a scandat numele lui Will Smith.

Poster eveniment Sursa: Instagram Chris Rock

Aici Chris Rock a mărturisit că încă procesează cele întâmplate și că va vorbi despre acest incident la momentul potrivit, într-un cadru mai serios, nu la un spectacol de comedie. Pe parcursul spectacolului nu a mai făcut altă referire la evenimentul petrecut.

Chris Rock, despre incidentul de la Gala Premiilor Oscar

Chris Rock nu a băgat în seamă strigătele din public care scandau numele lui Will Smith și nu a menționat niciodată numele actorului cu care a avut divergența la Gala Premiilor Oscar, în spectacolul său de comedie susținut la Boston.

„Cu excepția câtorva lucruri ciudate, viața este destul de bună acum”, a spus Rock mai târziu, în numărul său de stand-up.

Imediat după conflictul creat pe scena de la Gala Premiilor Oscar, vânzările de bilete pentru turneul de stand-up a lui Chris Rock au înregistrat o creștere enormă.

Will Smith și-a cerut scuze în mod public pe pagina sa personală de Instagram

„Vreau să îmi cer scuze public, Chris”, a transmis el.

„Violența în toate formele ei este nocivă și distructivă. Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și fără scuze. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă despre afecțiunea de care suferă soția mea a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional”, a susținut Will Smith.

De asemenea, actorul a cerut scuze și Academiei Americane de Film și familiei Williams:

„Regret profund că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o seară de altfel superbă pentru noi toți”, a scris Will Smith.

Sursa: Instagram Will Smith

Reacția organizatorilor Premiilor Oscar

După scena pe care a facut-o Will Smith în seara decernărilor Oscar, nu au întârziat să apară reacții din partea organizatorilor evenimentului din care reiese că alegerea lui Will Smith de a-l lovi pe comediantul Chris Rock nu a este una deloc favorabilă.

„Academia nu scuză nicio formă de violență. În noaptea asta ne bucurăm să-i sărbătorim pe câștigătorii celei de-a 94-a ediții a Premiilor Oscar, care merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor lor și a iubitorilor de film din toată lumea”, se arată în postarea Academiei Americane de Film.

Acum, Academia Americană de Film a inițiat o anchetă disciplinară împotriva actorului Will Smith, după incidentul petrecut pe scena premiilor Oscar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: