Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO CRBL, despre împăcarea cu  Oase: „Trebuie să fac eu primul pas”

VIDEO CRBL, despre împăcarea cu  Oase: „Trebuie să fac eu primul pas”

Oase, mesaj dur pentru CRBL

CRBL și Oase au fost prieteni vreme de 15 ani, dar s-au îndepărtat. Cei doi foști prieteni nu vorbesc nici până în prezent. Invitat la podcastului lui Cătălin Măruță, cântărețul a dezvăluit că a făcut un prim pas în împăcarea cu Oase. Află ce răspuns a primit!

Întrebat de moderator, artistul a discutat despre prietenia încheiată cu Oase, după ce, de-a lungul timpului au avut parte de diverse conflicte. Cei doi au câștigat concursul „Asia Express”, de la Antena 1, în 2019, și au plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

CRBL și-a dorit să se împace cu Oase

Între ce cei doi foști colegi și prieteni a avut loc un conflict monstru atunci când „CRBl l-a acuzat pe colegul și prietenul lui că l-a trădat, după ce Oase ar fi vorbit „pe la spatele lui” cu producătorii de la Antena 1, pentru a reveni în postura de prezentator în sezonul următor, de unul singur, deși în cărți era inițial și CRBL”, potrivit „Click!”

Cântărețul povestește că în ciuda faptului că a avut parte de un scandal de proporții cu fostul coleg, a încercat să facă pași spre o împăcare atunci când lui Oase i-a murit tatăl, în 2021, răpus de COVID. Acesta i-a trimis un mesaj de condoleanțe: 

„Mi-am dat seama că sunt atâția oameni cu care am adunat atât de multe amintiri pe care, cumva, nu îi mai bag în seamă sau nu mai vorbim și din vina mea. Așa că trebuie să fac eu primul pas pentru a nu mai căra cu mine povara învinuirii. Cu Oase am făcut un prim pas și am rămas dezamăgit.”

Ce răspuns a primit din partea fostului coleg

„S-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu se poate șterge. Nu pot să uit, dar am iertat. S-a întâmplat atunci o tragedie, tatăl lui Oase a decedat. În momentul ăla am trimis condoleanțe, într-un video, către Oase, în care i-am spus că îmi cer cumva iertare și că sunt aici oricum. Dar a rămas tot liniște.”

CRBL: Mi-ar plăcea să mă văd cu el și să povestim

„Și atunci am zis că înseamnă că nu e momentul. Trebuie să mai așetept și asta fac. Nu am vorbit de atunci. Mi-ar plăcea să mă văd cu el și să povestim. Eram prieteni foarte buni, nu știu dacă ar mai putea fi ca înainte.”, a povestit CRBL, explicând că Oase nu a mai făcut niciun pas către el.

„Toți avem în jurul nostru câte un Oase. Dacă n-avem, o s-avem, deci aveți grijă. Și eu pot fi la rândul meu un Oase.”, a mai adăugat CRBL, în podcastul lui Cătălin Măruță, vorbind despre piesa pe care i-a dedicat-o fostului lui coleg, în urmă cu ceva ani.

CRBL și Oase, prietenie încheiată după „Asia Express”

Oase și CRBL fuseseră cooptați în rolul de prezentatori pentru noul sezon „Asia Express” atunci când au fost desemnați câștigătorii emisiunii. Fără ca CRBL să știe, se pare însă că Oase a bătut palma cu echipa de la Antena 1 pentru a merge de unul singur pe acest drum, astfel că a fost numit trădător de către CRBL, iar prietenia dintre ei s-a încheiat cu scandal.

„Noi ştiam cumva că va urma să fim coprezentatori la «Asia Express» sezonul 3. Se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect.

Bineinţeles că şi oamenii ne-au spus că şi-ar dori să ne vadă prezenţi în Asia Express 3. (…) Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. A început să vorbească cu «Asia Express» despre contract. A vorbit despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile.”, spunea CRBL pe atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: