Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Cum a fost o tânără jignită într-o cafenea. Ce i s-a întâmplat

VIDEO Cum a fost o tânără jignită într-o cafenea. Ce i s-a întâmplat

Tanara jignita in cafenea

Tânăra a povestit într-un filmuleț video cum a fost jignită, după spusele ei, dintr-un motiv complet neîntemeiat. Întâmplarea a avut loc într-o cafenea celebră din cartierul Băneasa din București.

VIDEO Cum a fost o tânără jignită într-o cafenea. Ce i s-a întâmplat

Denisa Dinu are peste 51.000 de urmăritori pe TikTok. Tot acolo a povestit ce i s-a întâmplat. Ea povestește cum a ieșit în oraș cu o prietenă, mai exact, într-o cafenea celebră din cartierul Băneasa din București. Toate bune și frumoase până aici.

„La trei secunde, patru secunde după ce eram deja la coadă, se alătură un domn în spatele meu. Se uita chiar la zona de frigider, să vadă ce să-și aleagă, nu știu ce, și la un moment dat simt că se apropie de mine, în sensul că îmi sufla în ceafă. Acel gen de om care nu știe să păstreze distanța, o distanță decentă, nu cer multe”.

La recomandarea prietenei ei, Denisa a decis să își comande un ceai cu lapte.

„Nu îmi mai comandasem până acum și nu știam că vine cu ceai negru, am crezut că pot să îmi aleg ceaiul. Și am zis că vreau ceai cu lapte, cu hibiscus. Fata aia a început să râdă și mi-a spus că: Nu, că nu poți să îți alegi, că vine cu ceai negru și lapte. Asta-i băutura”:

„Am zis OK, dacă este cu ceai negru nu doresc, pentru că mi se face rău. Fata a încercat să spună: Păi nu are cofeină. Am zis că știu, știu, doar că îmi dă palpitații și așa mai departe. Poate mai există persoane care pățesc același lucru ca și mine. Și am zis că vreau un cappuccino decaf”.

„Toată conversația asta nu a durat mai mult de 30 de secunde. Deci nu a durat, nu are cum. Paranteză, de când eu și cu Andreea comandam, omul din spate deja se foia și zici că pleca acum avionul. Când a văzut că m-am răzgândit și nu am mai vrut ceai cu lapte și am spus că vreau un cappuccino decof, bolborosea acolo. Nici n-am înțeles, nici nu voiam să înțeleg, sincer, ci pur și simplu intra și mai mult în sufletul meu”, a mai spus Denisa pe contul ei de TikTok.

Jignită doar pentru că i-ar fi spus bărbatului să păstreze distanța

Tânăra a detaliat și a spus de ce ar fi fost jignită. După spusele ei, dintr-un motiv complet neîntemeiat.

,,I-am spus: Dar chiar așa, vă rog, nu puteți să păstrați o distanță… decentă?. Și, citez, omul: <<Hai nu fi măgăriță!>>

Pe mine nu mă faceți măgăriță pentru că nu v-am făcut nimic.

<<E, dacă e, te fac și vacă>>. Și eram: Doamne ferește, v-am făcut eu ceva? Doar v-am rugat frumos să păstrați o distanță decentă, vreau să și plătesc. Vă rog frumos! 

Am plătit cu cardul. Nu m-a împins. M-a împins, la figurat, atitudinea lui. Nici n-am putut să-mi iau bonul, că se uita așa la mine și avea o atitudine din aceea de om superior. Om care dă doi bani pe o femeie.

Și i-am și spus: Nu aveți voie să mă faceți nici măgăriță, nici vacă. Pentru că eu v-am oferit doar respect cât ați stat aici la coadă, alături de noi. Nu m-am băgat în fața dumneavoastră, pur și simplu să păstrați o distanță decentă”, a mai adăugat tânăra, care și-a luat băutura și a plecat.

„Trăim în lumea asta cu oameni de genul”, a mai spus ea în filmulețul de pe TikTok.

@denisa_dinu #fyp #foryou #5pasidebine ♬ sunet original – Denisa Dinu

Alți utilizatori TikTok au spus că și ei au pățit același lucru, dar în context diferit. „Și eu am pățit ceva asemănător la locul de muncă”, a scris cineva, iar altcineva a ținut să menționeze: „Jur, îmi e dor de pandemie!!! Cei mai liniștiți 2 ani din viața mea!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: