Redactia.ro
Home » Homepage » VIDEO Cum acționează hoții de pe litoral, care sunt din ce în ce mai tupeiști! La ce să fie foarte atenți turiștii

VIDEO Cum acționează hoții de pe litoral, care sunt din ce în ce mai tupeiști! La ce să fie foarte atenți turiștii

VIDEO Cum acționează hoții de pe litoral, care sunt din ce în ce mai tupeiști! La ce să fie foarte atenți turiștii

Stațiunile de pe litoral pot deveni ținta hoților, din moment ce mulți oameni aleg să meargă acolo din mai până în toamnă. Infractorii pot avea mai multe metode prin care acționează, de aceea turiștii trebuie să fie cu băgare de seamă la câteva lucruri importante. Iată despre ce este vorba.

Cum acționează, mai nou, hoții de pe litoral. La ce să fie atenți turiștii. Proprietar pensiune: „Erau camere video vizibile și totuși și-au văzut de treabă fără să le pese”

Turiștii care ajung pe litoralul românesc, și nu numai, trebuie să fie cu mare băgare de seamă pentru că se pot trezi jefuiți. Există oricând pericolul acesta. De curând, în Costinești, mai multe persoane se dădeau drept turiști pentru a studia terenul și pentru a da, poate, o lovitură. Unii acționează însă cu mult tupeu, chiar fără să țină cont că ar putea fi înregistrați, așa cum au fost surprinși de o cameră de supraveghere. Iată ce s-a întâmplat!

În noaptea de 17 spre 18 iulie, doi indivizi au fost surprinși într-o pensiune în Costinești în timp ce încercau ușile, rând pe rând, și chiar intrând în unele dintre camere, așa cum se observă în imagini. Bărbații, care păreau tineri, nu au reușit să ia nimic pentru că turiștii aflați în cameră au reușit să îi alunge de acolo, a scris Replica Online.

Proprietarul pensiunii a rămas uimit de tupeul bărbaților. Este recomandat ca oricine observă astfel de lucruri să anunțe Poliția.

„Se vede pe cameră cum indivizii forțau ușile, au luat toate ușile la rând. Ei au încercat toate ușile până au ajuns la ultima ușă, unde au auzit zgomot. În acel moment, turiștii au țipat la ei și hoții au fugit. Scopul este să nu se mai repete acest gen de acțiuni. Cel mai mult m-a uimit că erau camere vizibile și totuși și-au văzut de treabă fără să le pese. Mulți bagă pastila cu sunt turist, caut cazare, dar în acest caz nu pot să facă așa ceva. Scopul lor evident era să sustragă anumite bunuri”, a declarat proprietarul pensiunii pentru Replica de Constanța.

VIDEO Cum acționează hoții de pe litoral, care sunt din ce în ce mai tupeiști! La ce să fie foarte atenți turiștii
Foto: Replica de Constanța
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: