Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere. Apariție spectaculoasă la brațul președintelui

VIDEO Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere. Apariție spectaculoasă la brațul președintelui

Credincioșii catolici au luat parte, sâmbătă seara, la slujba de Înviere. La slujbă au participat și șeful statului Klaus Iohannis, alături de Prima Doamnă, Carmen Iohannis. Soția președintelui a avut și de această dată o apariție care a atras toate privirile. Iată ce ținută a purtat!

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere. Apariție spectaculoasă la brațul președintelui

Președintele țării și soția lui au participat, sâmbătă seara, la slujba de Înviere, de la Biserica Sfânta Treime din Piaţa Mare din Sibiu. Carmen Iohannis a avut o apariție spectaculoasă la brațul șefului statului. S-a îmbrăcat într-un palton bleo, lung până la genunchi, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi bej, cu toc mediu, cu o eșarfă mov, o geantă roșie și, desigur, cu indispensabila mască de protecție. În privința coafurii, Carmen Iohannis a optat și de această dată pentru una lejeră, părul lăsat desprins.

Klaus și Carmen Iohannis au ajuns la Biserica Sfânta Treime din Piaţa Mare la ora 20:45. Ca de obicei, au fost așteptați de oameni să-i vadă. Ambii au transmis mesaje cu ocazia Paștelui Catolic.

„Tuturor creștinilor care acum serveabă Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate”, a spus președintele înainte de a intra la slujbă./„Lumina Învierii să vă umple sufletele! Paște fericit!”, a transmis și Prima-Doamnă.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Paștele Catolic

Klaus Iohannis a mai spus și ”Hristos a Înviat!” în limbile română, maghiară și germană. A îndemnat la credință și speranță, bună înțelegere și prosperitate.

”Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă. Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele. Vă mulţumesc pentru solidaritatea şi responsabilitatea de care aţi dat dovadă în tot acest timp! Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni, în siguranţă, cu toţi cei apropiaţi.Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificaţii spirituale, să vă aducă linişte sufletească, armonie şi generozitate faţă de semeni.

Cristos a înviat!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Frohe Ostern!”, a transmis preşedintele.

Duminică, creștinii catolici sărbătoresc prima zi a Paștelui Catolic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: