Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Delia, terifiată în vârf de munte: „M-a alergat. Mi-e frică de…”

VIDEO Delia, terifiată în vârf de munte: „M-a alergat. Mi-e frică de…”

Delia a împărtășit de curând cu urmăritorii săi de pe Instagram cea mai recentă întâmplare din călătoria sa. Vedeta a fost la o plimbare în munți unde a avut parte de un eveniment care a speriat-o foarte tare. Aceasta a recunoscut că pericolul era la un pas de ea. 

Delia, speriată în ultima călătorie

Delia este cunoscută drept una dintre cele mai mari artiste din România și este îndrăgită de publicul larg. Aceasta e cunoscută și pentru vacanțele extravagante, dar și pentru spiritul aventuros d a merge prin păduri, vârfuri de munte și insule. Aceasta este mereu însoțită de soțul său, Răzvan Munteanu. Acum a postat în mediul online o pățanie care a speriat-o. Iată ce a spus artista.

Fanii au fost terifiați de întâmplarea vedetei

Vedeta a reușit să-și lase fanii cu gura căscată. Aceasta a postat un videoclip pe platforma online TikTok, unde a povestit cea mai recentă întâmplare care a marcat-o, în drumeția sa petrecută în vârf de munte:

„Vacile pot fi periculoase, storytime. Și nu e un secret pentru nimeni că îmi place să merg pe munte, pe trasee, pe cărare, peste tot, în depărtare, doar că uneori îmi este puțin fricuță de animale sălbatice, mică, dar există. Mi-e frică de lupi, urși, pârși, rațe sălbatice, capre negre și, mai nou, vaci. Coborând eu așa pe traseu ca micuța Heidi, fetița munților, mă întâlnesc cu o turmă de vaci, care stătea fix în potecă. Hei, vaca mea, te superi dacă îmi faci puțin loc să trec? Durează o secundă, mulțumesc. Asta a fost o discuție telepatică, pe care am crezut că o înțelege, o pricepe.

Țin să precizez că vacile nu puteau fi ocolite, nici pe stânga, nici pe dreapta, trebuia să mergi pe potecă, drept înainte, dar nu puteam de ele. Una dintre ele m-a luat la ochi și m-a alergat, la modul cel mai serios și cel mai agresiv. Mă împiedic, cad cu fața în pământ. End of story.”

@delia🐄🐄🐄

♬ original sound – Delia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: