Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Emilia Popescu a rupt tăcerea. Actrița a dezvăluit totul despre relația amoroasă cu Ștefan Bănică Jr

VIDEO Emilia Popescu a rupt tăcerea. Actrița a dezvăluit totul despre relația amoroasă cu Ștefan Bănică Jr

Marea actriță, Emilia Popescu a dat cărțile pe față și a povestit totul, în mod public, despre relația amoroasă pe care a avut-o alături de Ștefan Bănică Jr. Dezvăluirile asumate ale acesteia te vor șoca!

Emilia Popescu, o actriță asumată

Emilia Popescu a fost una dintre multele vedete care și-au făcut apariția pe scena iUmor. Aceasta a oferit un show pe cinste, dar și dezvăluiri incendiare!

Actrița este foarte asumată și a mărturisit public ce relație amoroasă a avut alături de cântărețul Ștefan Bănică Jr. Iată ce show a putut să ofere Emilia Popescu pe scena de la iUmor!

Emilia Popescu, adevărul despre relația cu Ștefan Bănică Jr.

„L-am avut partener de scenă pe Ștefan Bănică. Senior. Actorul. Ștefan Bănică Junior nu mi-a fost doar partener, a fost fratele meu de scenă. Bănică și Popeasca. Am făcut un cuplu frumos. Iar dacă vă amintiți de momentele noastre, înseamnă că sunteți în grupa de risc pentru coronavirus. Rar un om cu asemenea carsimă, ca Ștefan Bănică Junior. Mă rog, lumea ne tot cupla, dar singura noapte pe care am petrecut-o împreună a fost “A 12-a noapte”, în 2003, la Teatrul de Comedie’, a declarat Emilia Popescu, la Antena 1, potrivit „tacataca.prosport.ro”

Emilia Popescu, glume la adresa unui jurat iUmor

Actrița a făcut glumițe și la adresa colegului său de breaslă, Mihai Bendeac:

„Mie nu-mi place să spun răutăți despre oameni și am întrebat dacă pot face un roast în care să nu spun răutăți și ei mi-au răspuns dacă mă pot plăti fără să-mi dea bani. Nu știu dacă știe multă lume, dar Mihai a salvat un suflet. A aflat de o doamnă care și-a pierdut casa, adică banca i-a luat casa, iar el a luat-o la el acasă. Femeia era realmente disperată, ca de altfel orice femeie care intră în casa lui Mihai”, a mai adăugat aceasta, conform aceleași surse.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: