Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Imaginile când un copil este salvat în ultimul moment de posibilul atac al unui rechin. Cine i-a sărit în ajutor

VIDEO Imaginile când un copil este salvat în ultimul moment de posibilul atac al unui rechin. Cine i-a sărit în ajutor

Momentul în care un copil este salvat în ultima clipă de posibilul atac al unui rechin. Cine i-a sărit în ajutor

Un copil a fost salvat în ultimul moment de un posibil atac al unui rechin. Evenimentul a avut loc pe o plajă din Florida. Iată și cine a reușit să îl tragă pe copil din apă. Totul a fost filmat.

Momentul în care un copil este salvat în ultima clipă de posibilul atac al unui rechin. Cine i-a sărit în ajutor

Întâmplarea a avut loc în Cocoa Beach, Florida. Copilul a avut mare noroc pentru că pe plajă se afla în acel moment un polițist, care era în timpul lui liber, conform presei de peste hotare. Ofițerul a declarat că se plimba când a văzut rechinul apropiindu-se periculos de copilul care făcea boogie boarding, a relatat ABC News. Cineva a filmat întreg momentul. „Hei, e un rechin acolo! Uite-l!”. Imediat, îl putem observa pe polițist cum reușește să îl tragă pe băiat înspre mal dintre valurile agitate, chiar când rechinul, aflat aproape de țărm, se îndrepta spre el, aparent.

„L-ai scos?”, se aude un bărbat pe înregistrarea video.

Filmarea a devenit virală după ce a ajuns pe rețelele de socializare. În momentul de față, are peste 10 milioane de vizualizări. Mii de oameni au lăsat și comentarii după ce au văzut filmarea. „Fericită că bărbatul l-a ajutat pe copil să iasă din apă. Totuși, nu sunt sigură de ce suntem surprinși să vedem un rechin în ocean. Știm că e casa lui, nu? Oamenii nu au niciun drept asupra mărilor, locul nostru nu este acolo. Intrați cu precauție în apă”, a scris cineva. Mulți internauți au lăudat gestul polițistului, aflat în timpul lui liber. „Poliția are datoria de a ne ține în siguranță, iar ofițerul a făcut exact acest lucru. Vă mulțumim!”.

Momentul în care un copil este salvat în ultima clipă de posibilul atac al unui rechin. Cine i-a sărit în ajutor
Foto: ABC News
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: