Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Incendiu la o hală din Timișoara. În fosta fabrică deținută de Prințul Banatului sunt pesticide și azotat de amoniu

VIDEO Incendiu la o hală din Timișoara. În fosta fabrică deținută de Prințul Banatului sunt pesticide și azotat de amoniu

Incendiu puternic la Timișoara, într-o hală deținută de Zaher Iskandarani, numit și Prințul Banatului. Peste 50 de pompieri salvatori intervin joi seară la misiunea de stingere. La momentul redactării știrii, incendiul este localizat, fiind astfel eliminat pericolul extinderii flăcărilor la vecinătați.

Incendiu la o hală din Timișoara deținută de Prințul Banatului

Incendiu puternic joi după-masă la ieșire din Timișoara spre Săcălaz. Pompierii au fost chemați să intervină după ce flăcările au cuprins o hală din incinta fostei fabrici de țigări deținute de Zaher Iskandarani, cunoscut și ca Prințul Banatului. Focul a pornit, spun surse de la fața locului, dintr-o zonă în care erau depozitate aparate pentru jocuri de noroc, scrie tion.ro.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.600 mp, cu flacără deschisă și posibilități. La fața locului, pompierii timișeni intervin cu 12 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 echipaj CBRN și 1 ambulanță SMURD. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, în sprijin au fost alocate alte 3 autospeciale de stingere de la ISU Arad.

În hală sunt depozitate azotat de amoniu și alte pesticide

Zorița Mircov, purtătorul de cuvânt al ISU Timiș, a intervenit telefonic la Realitatea Plus și a spus că incendiul are loc în încăperi unde este depozitat azotat de amoniu și alte pesticide.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția populației aflată în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT.

Alarma a fost dată joi după-masă, în jurul orei 16.55. Pompierii au fost anunțați că un incendiu a izbucnit la o hală industrială de la ieșire din Timișoara spre Săcălaz.

Restricții de circulație din cauza incendiului din Timișoara

De asemenea, șoferii care circulă pe DN59, în zona kilometrului 5, sunt rugați să elibereze traseul forțelor de intervenție care se deplasează spre și dinspre locul incendiului. Conducătorii auto aflați în drum spre Săcălaz sunt rugați să ocolească zona.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: