Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Irinel Columbeanu, prima apariție publică după mutarea la azil. Fostul om de afaceri, de nerecunoscut în comparație cu trecutul său strălucitor

VIDEO Irinel Columbeanu, prima apariție publică după mutarea la azil. Fostul om de afaceri, de nerecunoscut în comparație cu trecutul său strălucitor

VIDEO Irinel Columbeanu, prima apariție publică după mutarea la azil. Fostul om de afaceri, de nerecunoscut în comparație cu trecutul său strălucitor

Irinel Columbeanu, cunoscut pentru viața sa opulentă și pentru averea sa impresionantă, a avut prima sa apariție publică în cadrul unei emisiuni TV după ce a decis să se mute la un azil pentru bătrâni. Fostul om de afaceri, de nerecunoscut în comparație cu trecutul său strălucitor, a explicat motivul acestei schimbări majore în viața sa. Iată detaliile!

Irinel Columbeanu, prima apariție publică după mutarea la azil

În trecut, Irinel Columbeanu se bucura de o proprietate extinsă la Ciolpani, într-o zonă exclusivistă de lângă București, și de luxuri precum ceasuri în valoare de zeci de mii de euro, un iaht și o vilă cu peste 1.000 de metri pătrați. Însă într-un document din 2003, acesta dezvăluia despre cum și-a pierdut această avere.

Fostul om de afaceri, de nerecunoscut în comparație cu trecutul său strălucitor

Iată că acum, viața lui Irinel Columbeanua luat o turnură radicală, devenind un rezident al unui azil pentru bătrâni și confruntându-se cu probleme de sănătate. Irinel Columbeanu a fost de nerecunoscut în timpul apariției sale la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, în care a vorbit despre noua sa realitate și despre prietenii care l-au sprijinit în această perioadă dificilă.

Irinel Columbeanu, într-o apariție TV emoționantă, a subliniat că s-a simțit mult mai liniștit de când s-a mutat în azil, luând în considerare experiența trecută a tatălui său care a fost, de asemenea, rezident în același loc.

Irinel Columbeanu a mărturisit că se simte bine la azil, având ocazia să socializeze cu ceilalți rezidenți și să se bucure de compania lor. Irinel Columbeanu a menționat că a primit vizite de la mulți prieteni, inclusiv fosta sa parteneră, Oana, dar a preferat să nu dezvăluie numele altor vizitatori.

„Beneficiind de experiența anterioară a faptului că l-am dus pe tatăl meu acolo și știam despre ce e vorba, am luat legătura cu domnul Cassian, am văzut că este în funcțiune acest centru pentru seniori și am hotărât să mă instituționalizez acolo.

N-am ajuns așa de rău pentru că eu mă simt foarte bine acolo. Voi sta acolo sper eu cât mai mult. În rest, eu acolo socializez cu ceilalți colegi și mi-am dat seama că toată lumea este foarte bine îngrijită și nimeni nu e luat peste picior, că ce caută acolo”, a zis el.

Sincer nu mă simțeam bine acolo unde locuiam și momentul a fost când am vorbit cu domnul Cassian, care mi-a făcut această invitație, bazându-ne pe experiența anterioară a tatălui meu. Am zis să îmi aplic și mie același tratament.

M-au vizitat foarte mulți prieteni. Fosta mea prietenă Oana, ea m-a vizitat acolo, în legătură cu ceilalți, cu scuzele de rigoare, nu… am prefera să nu le dau numele”, a spus el în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Ion Cassian, proprietarul azilului, a confirmat sprijinul acordat lui Irinel Columbeanu și a menționat că a făcut reduceri la costurile acestuia. De asemenea, a subliniat că au fost primite oferte de donații pentru fostul om de afaceri.

În primul rând, am făcut o reducere pentru toate costurile dânsului la noi. Ne cunoaștem de mult timp, suntem buni prieteni. Mai departe, la noi va sta cât timp crede dânsul. Are o pensie mică, nu una mare, dar sunt sigur că toți prietenii lui și toate cunoștințele îi vor întoarce toate aceste lucruri bune pe care și el le-a făcut pentru ei de-a lungul timpului. Cu siguranță, totul va merge bine. Am observat, în ultimele zile, că am primit multe telefoane de la persoane ce vor să facă donații pentru dânsul”, a declarat Ion Cassian.

Irina l-a sprijinit financiar în această perioadă dificilă

Irinel Columbeanu a dezvăluit că și fiica sa, Irina, l-a sprijinit financiar în această perioadă dificilă, demonstrând că relațiile de familie rămân puternice indiferent de circumstanțele vieții.

„Ce m-a impresionat e că și Irina mi-a trimis niște bani. A ținut ea să îmi trimită. Mă rog, o sumă… cred că nu are importanță suma”, a mai spus fostul om de afaceri. 

Sursa foto: Captură ecran Prima TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: