Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Iulia Albu, cerută în căsătorie? Cum arată iubitul comentatoarei de modă

VIDEO Iulia Albu, cerută în căsătorie? Cum arată iubitul comentatoarei de modă

iulia albu si iubitul sau

Cu toții o cunoaștem pe Iulia Albu, însă știm foarte puține lucruri când vine vorba de viața sa amoroasă. De data aceasta, partenerul comentatoarei de modă și-a făcut apariția în premieră la o emisiune despre umor. Tot acolo, în cadrul „iUmor”, Iulia a făcut parte din juriul emisiunii.

Cu toate că Iulia vorbește de multă vreme despre iubitul ei Mike, se pare că nimeni nu-l văzuse până acum. Totodată, s-a lăsat convins de producătorii show-ului „iUmor” și a venit să facă un roast. Prezența acestuia în platou a luat prin surprindere pe toată lumea.

Atunci când Iulia Albu l-a văzut intrând în scenă, s-a topit complet și a părut extrem de îndrăgostită. Mihai Alexandru, partenerul celebrului designer, spune că a venit special pentru a-i ține de urât iubitei sale. Asta, pentru că nu își dorea ca ea să fie singura care să se facă se râs.

Cum arată iubitul Iuliei Albu

Partenerul de viață al comentatoarei de modă și-a făcut apariția în premieră la iUmor. Acolo a dat detalii despre culisele relației lor într-un joc umoristic foarte bine ticluit.

„Mă numesc Mihai Alexandru și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei“, și-a început roastul iubitul Iuliei Albu. 

„Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, o iubesc pe Iulia și am vrut foarte mult să nu fie singura penibilă de aici. Pentru prietenii apropiați, mă numesc Mike, iar pentru toți ceilalți sunt partenerul Iuliei“, a continuat el. Viața cu Iulia e ca o cursă de viteză, cu obstacole.“

„Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic. Un blind date de succes“, spune Iulia.

„A venit ea în vizită, eu locuiam la Londra și, ca s-o impresionez, am dus-o într-un castel. Și, la un moment dat, am decis să facem sport. Și, bineînțeles că s-a echipat, era de sus până jos toate firmele de sport. Și, am alergat trei metri și a spus: „Au, au! Mi-am făcut ceva la un mușchi“. Eu, bineînțeles, că am crezut-o inițial, dar era vrăjeală.“

„A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc“, a comentat Iuia.

Întrebată dacă această reacție a avut legătură cu îmbrăcămintea, Iulia Albu a spus că: „Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după 2 luni, când el m-a sunat și a spus: „Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem.“ Și m-am gândit: „OK.

Iulia Albu, cerere în căsătorie?

În încheierea numărului, iubitul Iuliei i-a dedicat un fragment din „Balada” lui Ciprian Porumbescu. Mihai Alexandru a creat un moment care i-a lăsat pe toți din platou să creadă că urmează o cerere în căsătorie.

Iulia, am știut exact cum trebuie să fie femeia din viața mea: frumoasă, sexy, deșteaptă, sigură pe ea, creativă, iubitoare, sălbatică… Dar te-am întâlnit pe tine. Dar aș vrea să profit de faptul că ești în rochia asta minunată și să-ți spun: nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor? Și Albu` să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui ceva pe tine.

Cu toate aceastea, Iulia Albu și Mihai Alexandru au oferit publicului un moment de tandrețe: un sărut pe scena iUmor.

Ulterior, Iulia a fost întrebată dacă s-a așteptat să fie cerută în fața camerelor de filmat. Răspunsul acesteia: „Nu cred că m-ar cere niciodată într-un asemenea context. Nu este genul lui și nu este nici genul meu. Voi vă dați seama ce moment penibil ar fi fost?“

Mihai Alexandru, iubitul Iuliei Albu, roast de zile mari

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: