Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO La ce a fost nevoită să renunțe Valentina Pelinel la o vârstă fragedă. Povestea tragică din spatele succesului său

VIDEO La ce a fost nevoită să renunțe Valentina Pelinel la o vârstă fragedă. Povestea tragică din spatele succesului său

Valentina Pelinel este mândră de realizările ei, dar recunoaște că viața a fost nedreaptă și grea încă din copilărie. Aceasta și-a pierdut tatăl și a trebuit să recurgă la un gest extrem. Află la ce a renunțat pentru a ajunge o femeie de succes!

Copilărie grea pentru Valentina Pelinel 

Valentina Pelinel a recunoscut de curând că este mândră de realizările pe care le-a făcut de-a lungul vieții însă a avut parte nu doar de urcușuri ci și de coborâșuri:

„Odată ce am ieșit din țară, am început să câștig bani, să fiu independentă, să ajut în felul meu, dar pentru noi nu a fost ușor. Tatăl meu a murit când eu aveam 15 ani și jumătate, apoi eu am câștigat Top Model România la câteva zile după decesul lui. Și de acolo a început să mi se schimbe viața. Tot ce se întâmplă rău nu e de la Dumnezeu. A fost greu ca și copil să înțelegi așa ceva. În situația în care ne-am trezit imediat, mi-a oferit Dumnezeu ceva care să mă țină echilibrată. Pentru că eu îmi doream și visam să devin manechin”, a spus Valentina Peline, în podcastul  de pe YouTube, „Ameritat cu Nasrin”.

Valentina Pelinel: „Am plecat fără nimic”

Încă de la o vârstă fragedă, minoră fiind (17 ani), Valentina Pelinel a plecat din țară pentru a-și croi cariera de vis:

„Îmi doream foarte mult să plec, am plecat fără nimic, dar mi se face frică când mă gândesc pentru mine persoana de atunci. Am riscat. Era inconștiența vârstei, nu ești atât de pragmatic și de calculat. N-am avut niciun plan să plec din țară. Eram în al doilea an de liceu lângă Rodica, colega mea, lângă mama, care rămăsese fără tata, lângă sora mea mai mică.

Am câștigat Top Model România în 1996, după care m-a chemat doamna Zina în echipa ei de fete cu care făcea prezentările prin țară. Mergeam la contractări cu trenul în gașcă de fete, în diferite localități din țară în care se făceau prezentări de modă. Diverse case de modă își prezentau produsele. Nu eram decât noi, în toată țara. Atât”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

La ce a renunțat Valentina Pelinel încă din copilărie

Valentina Pelinel dezvăluie faptul că a fost nevoită să renunțe la școală pentru a face bani, dar crede că nu trebuie să fie criticată ci lăudată, deoarece a dorit binele familiei ei: 

„Mi-am lăsat școala ca să fac bani, să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi, asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor. Dacă nu prindeam trenul ăsta când mi-a ieșit în cale, poate nu-l prindeam niciodată. Studiam 5-6 ore pe zi ca să termin liceul în America. Dar îmi place să învăț și învăț în continuare despre orice. Am răbdare, că am lăsat ceva neterminat. Eu am făcut liceul de la 0. Și am studiat 5 ani și mi-am luat diploma. Am absovit și Facultatea de Marketing din Cornwell’, a încheiat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: