Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Lacrimi de dor pentru Jador! Familia artistului, îndurerată

VIDEO Lacrimi de dor pentru Jador! Familia artistului, îndurerată

Familia lui Jador, in lacrimi

Lacrimi de dor pentru Jador! Familia artistului simte din ce, în ce, mai mult, lipsa acestuia de acasă, odată cu plecarea lui în Republica Dominicană, pentru a participa la Survivor România. Mama, sora, dar și fratele său, îl așteaptă cu nerăbdare pe Jador, în locuința natală, din Bacău.

Lacrimi de dor pentru Jador! Familia artistului, îndurerată

Lacrimi de dor pentru Jador! Artistul a stârnit tristețe în familia lui, după ce a plecat în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor România. Mama, sora, dar și fratele lui îi simt tot mai mult lipsa de acasă, informează wowbiz.ro.

Cu ochii în lacrimi, sora lui Jador, Camelia, povestește ce a învățat de la fratele ei mai mare. Camelia se mândrește foarte mult cu Jador, mai ales că a învățat-o să cânte.

„Mă mândresc foarte mult cu el.. El m-a învățat să cânt, cu el repeteam, el mă învăța. Să nu îmi fie niciodată rușine cu talentul acesta, să mă mândresc mereu, că am de la cine. El a fost lângă mine și m-a susținut mereu! Îmi e foarte dor de Jador! Lumea nu îl cunoaște așa cum îl cunoaștem noi, adică nu știe ce sensibilități are, cum e el. Este cel mai sufletist om”, a declarat Camelia pentru Teo Show.

Ce spune mama lui Jador despre participarea acestuia la Survivor România

Mama lui Jador, este la fel copleșită de dorul fiului și, tot cu ochii în lacrimi, spune că interpretul de manele a ajuns unde și-a dorit până acum. Femeia este de părere că Jador este destul de prietenos cu grupul de la Survivor și totuși are un semn de întrebare în ceea ce privește amiciția cu Culiță Sterp. Mama lui Jador a mai precizat că înainte ca acesta să devină faimos, cânta chiar și pentru 50 de lei.

”Un copil plecat din țară cred că a evoluat mult și a ajuns acolo unde și-a dorit. El a vrea să fie prietenos, dar nu are cu cine. Cred și sper să rămână prieten cu Culiță. Totuși, pe Culiță îl văd distant pe Culiță(…) Urmăresc Survivor România pentru că mi-e dor de el. Mi-e foarte greu și prefer să mă uit acolo să îmi treacă dorul de el…Gândul meu e doar la el…Mi-e frică să nu cedeze cu nervii…Jador, înainte să fie Jador, a cântat prin restaurante, locații și a cântat și cu 50 de lei. Nu a fost Jador de la început”, a declarat mama lui Jador.

Fratele mai mic al lui Jador, Răzvan, îl iubește nespus pe fratele său.  ”Este singurul om pentru care mi-aș da viața„ spune fratele lui

De ce participă Jador la Survivor România

Jador face parte din echipa „Faimoșii„ la Survivor România. El spune că a ales să se înscrie în competiție pentru a se autodepăși. El vede Survivor România și precum un post.

“Mi-am dorit să întru în competiția <Survivor România > pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile   în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viață cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic și psihic. Va fi ca un post pentru mine această experiență”, a spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: