Redactia.ro
Home » Monden » Jador suferă după fosta iubită. Ce mesaj i-a transmis Georgiana concurentului de la Survivor România

Jador suferă după fosta iubită. Ce mesaj i-a transmis Georgiana concurentului de la Survivor România

GALERIE FOTO (5) Jador suferă după fosta iubită

Jador suferă după fosta iubită. Deși s-au despărțit de mult timp, Jador încă se mai gândește la fosta sa iubită, Georgiana. Ba chiar Faimosul a declarat că i-ar face plăcere să primească un mesaj de la Georgiana, mai ales că este stresat din cauza show-ului. La scurt timp, se pare că tânăra a auzit dorința lui Jador, așa că a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Jador suferă după fosta iubită. Ce mesaj i-a transmis Georgiana concurentului de la Survivor România

Jador suferă după fosta iubită. Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, câștigându-și notorietatea într-un timp foarte scurt. În prezent, Jador este plecat în Republica Dominicană, fiind concurent la Survivor România 2021. Artistul a arătat în competiție că își dorește foarte mult să se împace cu fosta lui iubită, Georgiana Elisei. Cu toate că este conștient că i-a greșit tinerei, acesta nu renunță la a spera că într-o zi, Georgiana îl va ierta și îi va da un semn.

Jador suferă după fosta iubită. Ei bine, chiar dacă Jador nu are acces la rețelele socializare, se pare că și Georgiana se gândește la a-și întemeia o familie. Tânăra a postat pe Instagram, o fotografie care explică multe lucruri. În imagine apar trei personaje dintr-un serial turcea, doi tineri căsătoriți și un copilaș între ei. Un lucru care le-a atras atenția internauților, a fost faptul că bărbatul din poză seamănă foarte bine cu Jador, așadar, majoritatea au făcut o aluzie spre împăcarea cu artistul.

Imaginea postata de Georgiana pe Instagram

În cadrul emisiunii, artistul a declarat că își dorește să primească mesaje de la Georgiana, aceasta fiind singura femeie pe care Jador a iubit-o cu adevărat. „Sincer, desi par foarte dur, cred că sunt cel mai mămos copil posibil. Mi-as fi dorit să fie de la mama ceva. Că tot vorbim de prieteni, mi-as fi dorit să primesc un mesaj de la fosta, dar stiu ca nu se va intampla asa, pentru că ea era si familia si prietena mea si atat. Mi-as fi dorit sa primesc un mesaj de la ea, dar stiu ca nu o sa primesc”, este mesajul emoționant transmis de Jador.

Jador încă o iubește pe Georgiana

În cel de-al doilea episod al reality show-ului, Jador a mărturisit că motivul pentru care a acceptat să plece în Republica Dominicană a fost pentru a încerca să o uite pe fosta iubită. Solistul a precizat că încă mai are sentimente intense pentru Georgiana și că aceasta este singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat. „Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult că pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile.Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gândește la mine și la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie că un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”,a spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: