Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Jador. Ambii părinți s-au vindecat de cancer prin credință

Drama lui Jador. Ambii părinți s-au vindecat de cancer prin credință

Drama lui Jador

Drama lui Jador. Artistul se află în competiție la Survivor România 2021, acesta fiind în centrul atenției. Ei bine, în același timp, frații său de la Bacău, se roagă pentru Jador să se întoarcă sănătos. Puțină lume știe că familia artistului este foarte credincioasă, ba mai mult, părinții săi au fost vindecați de cancer prin rugăciune.

Drama lui Jador. Ambii părinți s-au vindecat de cancer prin credință

Drama lui Jador. Jador a devenit unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, după ce a participat în emisiunea Puterea Dragostei. Talentul sau dar și simțul umorului l-au ajutat să câștige simpatia oamenilor. În prezent, cântărețul se află în Republica Dominicană, după ce s-a încris la Survivor 2021. Cum a spus-o și el de multe ori, viața lui a fost aproape mereu un joc de supraviețuire. Jador i-a concursul în joacă, dar acasă la Bacău, lucrurile stau total diferit. Artistul s-a născut în județul Bacău, într-o familie numeroasă, cu mulți frați și surori. De-a lungul vremii, familia sa a fost greu încercată, aceasta îndreptându-se către biserică.

Cu toate că este cunoscut în întreaga țară, puțină lume știe că părinții lui Jador s-au vindecat de cancer cu ajutorul lui Dumnezeu. Astfel, aproape toată familia s-a pocăit. Răzvan și Camelia, doi dintre frații artistului s-au înregistrat în timp ce cântau muzică religioasă și au postat înregistrările pe Youtube. Cei doi au fost înzestrați cu un talentul pe care îl are și Jador, dar acestia au decis să ia calea bisericii, un gând care îl bântuie de mult timp pe Jador. De multe ori acesta se gândește să se lase de muzică, pentru că nu crede că face voința lui Dumnezeu. De cealaltă parte, Jador nu contenește să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru tot succesul în carieră și pentru că poate să-și ajute familia. El recunoaște că a plecat de jos, având și zile în care a stat flămând. ”Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă.A ieșit tata din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici”, a spus Jador.

Jador, dezvăluiri despre copilărie

Dacă în prezent câștigă cât să își permită mașini scumpe, pe vremea când era copil, Jador a întâmpinat multe greutăți. Acesta nu și-a ascuns trecutul niciodată, ba chiar se mândrește cu familia sa și încearcă să le asigure celor dragi tot ce au nevoie. „Am avut o copilărie sărăcăcioasă, dar superbă. Muncesc pentru a-mi oferi mie, familiei mele și copiilor pe care o să îi am o viață la care am visat eu. Niciodată nu mi-am dorit să supăr pe cineva prin munca mea, fac doar ceea ce îmi place din toată inima. Hristos a înviat! Nu este vina mea că oamenii mă iubesc!”, a scris Jador pe instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: