Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă „Faimoșii” de la Survivor România. Jador, cea mai mare sumă

Câți bani câștigă „Faimoșii” de la Survivor România. Jador, cea mai mare sumă

GALERIE FOTO (2) Jador

Câți bani câștigă „Faimoșii” de la Survivor România. Competiția Survivor România este una acerbă. Emisiunea este compusă din două echipe, ”Faimoșii” și ”Războincii” care se întrec pentru marele premiu de 250.000 de lei. Între timp, s-a aflat cu cât sunt plătiți o parte dintre membrii „Faimoșilor”, Jador încasând cea mai mare sumă.

Câți bani câștigă „Faimoșii” de la Survivor România

Câți bani câștigă „Faimoșii” de la Survivor România. Competiția este una tot mai strânsă pentru marele premiu în valoare de 250.000 de lei. S-a aflat câți bani primesc, din partea emisiunii, pentru participare, membrii ”Faimoșilor”. Jador este cel mai bine plătit, informează Viva.ro.

Echipa ”Faimoșilor” este compusă din 12 membri: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Amna a fost eliminată din competiție, la dorința ei. Potrivit Clik.ro,  Jador ar primi săptămână de săptămână, 4.500 de euro. El este urmat de Alexandra Stan, care primește săptămânal 2500 de euro, iar aceștia sunt urmați de Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp, care ar primi  între 1.500 și 3.000 de euro, iar cel mai puțin ar primi Zannidache, fiind la început de carieră.

Jador: ”Mi-am dorit să intru în competiția Survivor România”

Jador este un artist de top, în prezent, în România și nu s-ar putea plânge că buzunarul i-a fost afectat de pandemie asemeni multor cântăreți români. El precizează că a ales să participe la Survivor pentru a se autodepăși.

”Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă” a declarat Jador.

Totodată, fostul concurent de la Puterea Dragostei, i-a mărturisit Amnei că a venit în această emisiune și pentru a o uita pe Georgiana, fosta sa iubită.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador, în al doilea episod de la Survivor România.

De altfel, Jador a dezvăluit că toata viața o va iubi pe Georgiana, deoarece i-a fost mereu fidelă, în timp ce el a călcat strâmb, de-a lungul relației.

”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a mai spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: