Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Mihai Leu, accident la raliul de la Târgu Mureș. A rănit doi copii

VIDEO Mihai Leu, accident la raliul de la Târgu Mureș. A rănit doi copii

Pilotul Mihai Leu a fost protagonistul unui accident la raliul de la Târgu Mureș care a avut loc astăzi.
În ultima manşă a competiţiei Super Rally de la Târgu Mureş, monopostul pilotat de Mihai Leu a scăpat de sub control într-un viraj. Acesta a lovit un parapet şi a rănit uşor doi copii care se aflau printre spectatori.

„În urmă cu puţin timp, la intersecţia Ştefan cel Mare cu Borsos Tamas, avut loc un accident. Un autoturism de curse condus de un bărbat, de 54 de ani, a acroşat un gard de siguranţă, rănind, totodată, doi minori, de 6 şi 8 ani, aflaţi după gard.

Ambii copii au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Mihai Leu a povestit despre ce i s-a întâmplat. Pilotul a precizat că a vorbit cu cei doi copii și cu părinții acestora.

„Am pus frână, mașina a plecat pe frânare, am încercat să o redresez, nu am reușit.(…) Mașina a atins gardul, care a căzut. Așa s-a întâmplat.”, a declarat pentru Digi24.

„Singurul sentiment este o părere extraordinară de rău pentru ce s-a întâmplat. Am pierdut controlul mașinii, n-am putut s-o controlez. Au fost 2 copii. Am vorbit cu ei. Unul are o rană la picior. L-au cusut la spital și va pleca acasă.”

VIDEO: Mihai Leu, accident la raliul de la Târgu Mureș. A rănit doi copii

În videoul de mai jos, începând cu 1:39:32 este momentul în care pilotul a pierdut controlul mașinii.

 

 

Directorul sportiv al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Ioan Badiu, a declarat, pentru Agerpres, că incidentul s-a petrecut în ultima manşă de concurs în care au evoluat cei mai buni piloţi din campionat, Jerome France şi Mihai Leu, iar maşina condusă de Mihai Leu a fost scăpată de sub control.

„Monopostul a fost scăpat de sub control de către Mihai Leu. A încercat să o redreseze, a redresat-o pe moment, aşa ne-a spus domnul Mihai Leu, şi, din păcate, a lovit gardul de protecţie care este pe toată distanţa circuitului.

Evenimentul a fost oprit, era chiar ultima manşă de concurs, nu mai avea sens să mai continuăm, ar fi fost doar de un restart pentru Jerome France, însă am decis să îl oprim. Mai erau câteva viraje de făcut. (…)

Nu s-a impus internarea, concursul s-a întrerupt, nu a fost un incident grav”, a declarat Ioan Badiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: