Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu: „Dacă ai un animal de companie te obișnuiești cu el, dar cu un…”

VIDEO Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu: „Dacă ai un animal de companie te obișnuiești cu el, dar cu un…”

Minodora este la frumoasa vârstă de 44 de ani și este una dintre cele mai iubite artiste din România. Aceasta a vorbit foarte deschis despre relația amoroasă pe care a avut-o împreună cu fostul partener de viață, Cătălin Arabu cu care a stat împreună 5 ani de zile.

Minodora are acum o căsnicie fericită, dar a recunoscut că a suferit din pricina despărțirii.

Motivele care au stat la baza despărțirii dintre Minodora și Cătălin Arabu

Minodora a fost ca o carte deschisă în podcastul „În Oglindă”, realizat de către Mihai Ghiță la Kanal D:

„Mihai Ghiță: Ai fost cunoscută și singură, dar și alături de un coleg de scenă. Ați cunoscut împreună succesul. Este vorba despre Cătălin Arabu. Ce s-a întâmplat cu acea relație? A fost una pentru scenă? Ai fost fericită și în rest, alături de el?

Minodora: Da, a fost o relație frumoasă, nepotrivire de caracter, efectiv. Dacă ideile nu coincid, nu putem conviețui. Dacă după o perioadă de timp nu vezi viața în același fel, nu e ok

Poți să fii specifică? Unde v-ați blocat?

Ne blocam la prea mult. De exemplu, prea multă prietenie cu cutare și cu cutare și cu cutare. Eu sunt omul măsurii și merg pe următoarea idee: în viață trebuie să ai o limită. În orice. Iar el nu prea avea măsură. Și existau disensiuni, discuții

Te-a înșelat?

Ulterior am aflat că da. Foarte bravo lui și toată aprecierea mea, onest spun treaba asta, pentru că nu am simțit niciodată. Să știi că el pe mine m-a ocrotit, m-a răsfățat foarte tare și nu mi-a lipsit nimic. Fix așa este și soțul meu.”

Minodora, declarații emoționante

Minodora a povestit că se atașase enorm de fostul partener și că i-a fost greu să îl vadă căsătorit la doar un an de la despărțire:

„Dar ai suferit, ca femeie vorbesc, că după ce ai stat 5 ani de zile cu un bărbat, fix la un an s-a căsătorit?

Am suferit și când ne-am despărțit, mi-a fost greu și când s-a căsătorit. Au fost 5 ani de zile petrecuți împreună, zi de zi. Dacă ai un animal de companie te obișnuiești cu el, dar cu un suflet de om. Noi eram ca și căsătoriți, am fost logodiți.

Te-a cerut vreodată în căsătorie?

Da, în emisiune la Teo. În genunchi, cu inel și cu o arcadă de flori.

Și de ce nu s-a concretizat?

Pentru că n-am vrut eu, simțeam că lipsește ceva”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: