Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » VIDEO O icoană făcătoare de minuni adusă de la Muntele Athos a plâns într-o biserică din Sibiu

VIDEO O icoană făcătoare de minuni adusă de la Muntele Athos a plâns într-o biserică din Sibiu

VIDEO O icoană făcătoare de minuni adusă de la Muntele Athos într-o biserică din Sibiu a început să „plângă” cu mir

Una dintre cele mai importante icoane făcătoare de minuni de la Muntele Athos a fost adusă la Sibiu. Despre ea, se spune că ar fi început să plângă în timpul unei slujbe. Credincioșii și preoții vorbesc despre un miracol.

O icoană adusă de la Muntele Athos într-o biserică din Sibiu a început să „plângă”. Preot: „Nu putem înțelege și descifra în totalitate minunile așa cum se petrec ele”

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Iviron și Moaștele Sfintei Parascheva au ajuns, miercuri seară, la Sibiu, conform Ora de Sibiu. Preoții îi cheamă pe credincioși să meargă în pelerinaj la Biserica Dealului. Icoana este cunoscută pentru minunile pe care le-a făcut, spune părintele Cătălin Dumitrean. „Vindecă bolile și vă dă liniște în necazurile pe care le aveți. (…) Vă așteptăm la Sibiu, la pelerinajul cu icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Iviron și la veșmântul Cuvioasei Parascheva”.

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Iviron, adusă zilele trecute în Biserica „Ioan Iacob Românul” de pe strada Dealului din Sibiu, ar fi plâns în timpul unei slujbe, scriu jurnaliștii locali.

„În acest moment izvorăște mir sub formă de lacrimi la icoana Făcătoare de minuni la Biserica Dealului Sibiu. Icoana a stat 7 zile la închinare, va rămâne definitiv la biserică, iar izvorârea este sub sticlă, direct pe icoană”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Lumină Lină.

VIDEO O icoană făcătoare de minuni adusă de la Muntele Athos într-o biserică din Sibiu a început să „plângă” cu mir
Foto: Ora de Sibiu

„Icoana Maicii Domnului, făcătoare de minuni, din Iviron, are o istorie destul de interesantă dacă ne gândim la faptul că un călugăr pe nume Gavril, din mănăstirea Iviron, s-a bucurat de darul cel mare al mergerii pe apă când a recuperat icoana Maicii Domnului, din care Maica Domnului i-a vorbit, i-a făcut semn să vină pe ape, și asemenea Sfântului Apostol Petru, care chemat de Mântuitorul a mers pe ape la un moment dat până în proximitatea Domnului, așa și călugărul Gavril a mers pe apă, pășind ca și cum ar păși pe uscat, pentru a îmbrățișa această icoană, pentru a o culege din valuri și pentru a o aduce în incinta mănăstirii Iviron”, a mai declarat părintele Cătălin Dumitrean, conform sursei.

Icoana care a fost dusă la Biserica Dealului din Sibiu este, de fapt, o copie a icoanei care a fost culeasă din valuri de către călugărul Gavril, de fapt, dar chiar și așa, se spune despre ea că a anticipat pandemia. Din ea ar fi curs, de asemenea, mir, acum câțiva ani.

„Este o icoană în copie, dar culmea este, că aici este darul pe care trebuie să îl folosiți, tocmai din această copie a făcut Dumnezeu minunea izvorârii de mir. Nu putem înțelege și descifra în totalitate minunile așa cum se petrec ele. De ce se petrec ele, de ce a trebuit ca din această icoană Maica Domnului să plângă, de ce plânge Maica Domnului, de ce lăcrimează în fața dumneavoastră, de ce minunea s-a petrecut public acum câțiva ani. Sigur că a urmat pandemia imediat și poate ne-am zis, cine știe, Maica Domnului a anticipat evenimentele care urmau să se petreacă în lume, cu morți, cu dureri, cu necazuri și suspine. Poate a anticipat această icoană”, spune părintele Dumitrean, potrivit Ora de Sibiu.

VIDEO O icoană făcătoare de minuni adusă de la Muntele Athos într-o biserică din Sibiu a început să „plângă” cu mir
Foto: Ora de Sibiu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: