Redactia.ro
Home » Știri » Video: O polițistă din Cluj dă cu spray lacrimogen în fața colegului. Videoclipul a ajuns viral, iar internauții s-au amuzat copios de oamenii legii

Video: O polițistă din Cluj dă cu spray lacrimogen în fața colegului. Videoclipul a ajuns viral, iar internauții s-au amuzat copios de oamenii legii

politia

Un videoclip care prezintă polițiștii din Cluj-Napoca în timpul unei intervenții a devenit viral, generând atât amuzament, cât și critici din partea internauților. Înregistrarea surprinde doi polițiști, un bărbat și o femeie, încercând să imobilizeze un tânăr recalcitrant. Situația s-a complicat când polițista a folosit spray-ul lacrimogen și, din neatenție, și-a afectat colegul.

Polițiștii au intervenit după ce tânărul agresase niște copii. În loc să coopereze, el a refuzat să se legitimeze și a devenit violent. Polițiștii au încercat să-l imobilizeze, iar polițista a folosit spray-ul lacrimogen, nimerindu-l accidental pe colegul său.

Reacții ale Internauților

Internauții au reacționat în mod diferit la videoclip. Unii au făcut glume pe seama situației, în timp ce alții au criticat aspru modul în care polițista a acționat. “Asemenea polițistă nu are ce căuta în sistem, colegul ei încearcă să-l imobilizeze ea dă cu spray. Nu-i Pronto de mobilier”, a scris un bărbat.

“Siguranță și încredere. Bărbatul a bătut niște copii de 15 ani pe care nu îi cunoștea, iar trecătorii au oprit o mașină de poliție. De față cu Poliția, bărbatul a lovit din nou unul dintre copii iar urmările au fost prezentate în clip”, a povestit martorul care a filmat întreaga scenă, conform Ziua de Cluj.

“Oare polițista din filmare are ceva calificare sau numai de dat cu spray-ul?”, “Asemenea polițiști, vai mama lor, nu sunt în stare să imobilizeze un recalcitrant .. să se lase de meserie nu e de ei”, au fost alte mesaje destul de dure.

Alți utilizatori au pus sub semnul întrebării competența polițistei.

Ce a declarat IPJ Cluj

IPJ Cluj a oferit o declarație oficială, confirmând că incidentul a avut loc pe 8 mai, în jurul orei 13:20, pe Calea Mănăștur. Polițiștii au intervenit după ce au fost sesizați că un bărbat se manifesta agresiv față de pietoni. În ciuda comportamentului său recalcitrant, echipajul a reușit să-l imobilizeze și să-l transporte la secția de poliție pentru măsuri legale. S-a deschis un dosar penal pentru „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice.” În cele din urmă, bărbatul a fost internat într-o unitate medicală de specialitate.

“La data de 8 mai, în jurul orei 13.20, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că, pe Calea Mănăștur din municipiu, un bărbat se manifestă agresiv față de pietoni.

La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv.

În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar persoana în cauză a fost internată la o unitate medicală de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj pentru ZIUA de CLUJ.

Cu toate acestea, IPJ Cluj nu a făcut comentarii cu privire la maniera de acțiune a agenților implicați în intervenție.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: