Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Părea că Luminița Anghel și fiul său adoptiv David Pușcaș s-au împăcat. Iată cum stau lucrurile: Acuzații grave și reacții acide 

VIDEO Părea că Luminița Anghel și fiul său adoptiv David Pușcaș s-au împăcat. Iată cum stau lucrurile: Acuzații grave și reacții acide 

Pe vremea când Luminița Anghel era împreună cu Marcel Pușcaș, l-au adoptat pe fiul lor David Pușcaș în vârstă de doi anișori. Tânărul a mai discutat pe tema faptului că are diverse conflicte cu mama lui. El a ajuns acum la frumoasa vârstă de 23 de ani. 

Părea că Luminița Anghel și fiul său David Pușcaș s-au împăcat

Cei doi păreau împăcați după cei șapte ani de certuri care au tot fost mediatizate. Anul trecut, când artista a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani, fiul ei adoptiv i-a trimis un mesaj emoționant: 

„Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine şi prin arta ta”. 

Fiul său locuiește singur, într-o garsonieră, din București și este foarte determinat să ajungă lumea televiziunii ca reporter sau prezentator. Acesta trebuie să urmeze niște cursuri speciale pentru aș putea atinge țelul. El este foarte prezent în mediul online, mai ales pe Instagram.

Cum a răspuns Luminița Anghel, acuzațiilor lui David Pușcaș

David Pușcaș a fost invitat recent în emisiunea „În oglindă’, moderată de Mihai Ghiță. 

Acesta a discutat despre copilărie, dar și despre relația cu mama lui adoptivă. El declară  că nu mai ține legătura cu ea și că nici măcar nu-și vorbesc în zilele de naștere. Luminița Anghel a preferat să nu comenteze afirmațiile făcute de băiat. Totuși a declarat că și-a făcut datoria cât s-a putut. 

„Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte’, a declarat Luminița Anghel pentru cei de la „WOWbiz.ro”.

David Pușcaș: „M-a călcat în picioare efectiv”

Băiatul i-a adus în cadrul emisiunii la care a participat, acuzații grave soțului mamei sale, Silviu Dumitriade. Acesta a povestit despre restricțiile care i-ar fi fost impuse de către el și că ar fi fost bătut chiar cu pumnii și picioarele:

„M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal.

Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis!”

David Pușcaș: „Mama nu-mi dă mesaje de sănătate”

„Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist’, a mai continuat David Pușcaș pe YouTube.

Ani de certuri și reproșuri între David Pușcaș și Luminița Anghel

Nu de puține ori, David Pușcaș i-a adus mamei sale acuzații, conform cărora Luminița Anghel nu se interesează de el și nu îl ajută. 

Artista a precizat în nenumărate rânduri cum stăteau, de fapt, lucrurile: 

„Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie.

Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a cărat mă-sa, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum!

Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine, și la el! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs”, a declarat solista, în trecut conform „Viva.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: