Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Paula Seling surpriză muzicală în Joia Mare. Ce melodie a lansat înainte de Paște

VIDEO Paula Seling surpriză muzicală în Joia Mare. Ce melodie a lansat înainte de Paște

Paula Seling a cântat mai multe cântece cu temă religioasă, într-o biserică din Brașov, în Săptămâna Mare. Artista a anunțat pentru astăzi, lansarea unui nou videoclip muzical cu un cântec religios închinat Maicii Domnului, scris de către Sfântul Nectarie din Eghina.

Paula Seling, moment artistic într-o biserică din Brașov

Paula Seling a cântat pe 19 aprilie, în Biserica Sfântul Mina din orașul Brașov. Căntăreața i-a încântat pe creștinii prezenți cu melodii cu tematică religioasă.

”Pentru mine a fost o bucurie extrem de mare să mă aflu aici, în Săptămâna Mare. M-am simțit extraordinar de bine. Am mai cântat în această biserică la hram, în urmă cu doi ani de zile. Vă doresc tuturor numai bine și să aveți parte de sărbători luminoase”, a declarat, pentru Fanatik, Paula Seling.

 Paula Seling: „Ce s-ar face inima fără iubire? Ar fi un haos total”

Paula Seling și-a început recitalul artistic de la Brașov cu vorbele scrise de Apostolul Pavel, care a subliniat în Epistola l către Corinteni, importanța iubirii, în special iubirea pentru aproapele nostru.

”Am început întâlnirea noastră cu cuvintele Sfântului Apostol Pavel, după care, cu un cântec ce vorbește despre cât de importantă este iubirea.

Pentru că ea ține lumea laolaltă, iubirea dintre noi, iubirea oamenilor pentru oameni și pentru tot ceea ce ne înconjoară și tot ceea ce a fost dat de Dumnezeu.

Ce s-ar face inima fără iubire… dacă nu ar cunoaște iubirea? Nu-i așa? Ar fi un haos total. Mergem mai departe la un cântec ‘La umbra crucii tale’”, a spus Paula Seling.

Paula Seling a compus o melodie religioasă

Interpreta a compus de curând, o melodie religioasă pe versurile unui cunoscut poet român, regretatul Traian Dorz, care a trecut în neființă în 1989. Piesa religioasă compusă de Paula se intitulează „Nu te dor, Iisuse”.

”Următorul cântec l-am scris pe versurile poetului creștin Traian Dorz, care a scris foarte multe dintre cântecele bisericești, ce se cântă în vremurile acestea, inclusiv ‘Ce folos’ sau ‘La umbra crucii tale’.

Am găsit aceste versuri și am simțit nevoia să le fac o linie melodică și să le îmbrac în așa fel încât, să vă dăruiesc cât mai mult din suflet și din lumina pe care cumva, aceste versuri le au. ‘Nu te dor, Iisuse’”, a spus Paula Seling.

 Paula Seling lansează un videoclip în Joia Mare

Paula Seling a mai interpretat o melodie, tot cu temă religioasă, „Pe tine te fericim”, un imn închinat Maicii Domnului scris de către Sfântul Nectarie din Eghina. Videoclipul a fost anunțat pentru astăzi, Joia Mare a Paștelui.

 ”Dacă v-a plăcut acest cântec bisericesc vă invit să urmăriți și un videoclip, pe care urmează să îl lansez joi, 21 aprilie, și de abia aștept. Am muncit mult la el.

Este pentru a doua oară când am cântat această melodie, dar e ca și când o cânt prima dată. Pentru mine este foarte mult în acest imn, așa că intrați pe pagina mea.

Și pentru că suntem în pragul Învierii Domnului, când, de fapt, lumea toată reînvie, simbolul primăverii este acesta…

Aș vrea să vă cânt un cântec, pe care l-am ascultat în Ardeal, anul trecut, în decembrie. Dar eu cred că acum este și mai potrivit să îl cânt, ‘A mai trecut un an’”, a mai spus interpreta.

Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura de 17 ani

Cântăreața este căsătorită de 17 ani cu brașoveanul Radu Bucura. Cei doi au o relație liniștită și plină de iubire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: