Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Petra, fiica Cristinei Șișcanu, sare în ajutorul fratelui său bolnav. Cu ce se confruntă Filip

VIDEO Petra, fiica Cristinei Șișcanu, sare în ajutorul fratelui său bolnav. Cu ce se confruntă Filip

sursa foto: viva

Cristina Șișcanu a postat astăzi pe contul ei personal de Instagram, un videoclip emoționant cu Petra, fetița ei și a lui Mădălin Ionescu care îl ajută pe fratele ei Filip să se spele pe dinți. Filip este fiul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie cu Mihaela Coșerariu. Acesta mai are un copil din acea căsătorie, pe Ștefania. Copiii au fost practic crescuți de Mădălin și Cristina, deoarce fosta soție nu s-a implicat.

Petra, ajutorul de nădejde a fratelui său

Filip suferă de o boală neurologică și tocmai din acest motiv, mezina familiei îi dă o mână de ajutor: „Petra s-a oferit să îl spele pe Filip pe dinți….el nu poate fără ajutor…din cauza hemiparezei”, a scris Cristina Șișcanu pe contul său personal de Instagram, atașat videoclipului postat.
„Aprinzi oglina Petra!” îi spune Cristina fetiției dându-i indicații. Fata îl ajută pe băiat să se spele pe dințișori: „Uite așa, așa e bine?”, îl întreabă cea mică pe fratele ei. Ea îl impulsionează pe Filip repetând „Bravo, bravo așa !”, pentru a-i da încredere.

Sursa: Instagram, Cristina Șișcanu

Ce probleme de sănătate are băiatul lui Mădălin Ionescu

Băiatul lui Mădălin Ionescu, Filip, are probleme de sănătate de natură neurologică, care îi afectează vorbirea. Tragedia a debutat, în urma infectării la două luni după naștere, cu virusul varicelei.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi.”, a spus Mădălin Ionescu pentru evz.ro

Cristina Șișcanu: „Filip a fost primul copil care mi-a spus mamă”

Cristina Șișcanu a vorbit deschis, despre viața de familie alături de Mădălin Ionescu împreună cu cei trei copii ai lor și despre motivul pentru care Ștefania și Filip nu au rămas cu mama lor:

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş.”, potrivit Ciao.ro

Cristina mărturisește că are o relație foarte apropiată cu cei trei copii și că îi vede și tratează în mod egal:

„Filip a fost primul copil care mi-a spus „mamă”, nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el. El este deja mare, are 15 ani, şi trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre şi specialişti care să le facă mai uşoară viaţa copiilor cum este Filip şi să îi ajute să-şi croiască un drum în viaţă. Sunt doar nişte tentative de centre aş putea spune, dar nu la nivelul la care ar trebui.

El merge la o şcoală normală, la o clasă specială. Colegii sunt prietenii lui. El nu are prieteni adolescenţi „normali”, să zic aşa. Din păcate cei mici nu sunt învăţaţi de părinţi să accepte oamenii cu nevoi speciale şi să se comporte civilizat cu ei, aşa că tinerii ca Filip se confruntă cu respingere şi cu răutăţi”, a spus Cristina pentru wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: