Redactia.ro
Home » Știri » Polițist craiovean, prins fără mască în magazin și amendat cu 500 lei

Polițist craiovean, prins fără mască în magazin și amendat cu 500 lei

mască de protecție

Un poliţist local din Craiova a fost amendat cu 500 de lei pentru că a intrat într-un magazin fără mască de protecție. El a fost filmat de un cetăţean, care l-a apostrofat dur. Imaginile au ajuns pe o reţea de socializare.

În înregistrare se aude o persoană care-l apostrofează pe polițistul local, spunându-i „băi, nesimțitule”.  Agentul de poliţie a susţinut că este în timpul liber pentru a justifica faptul că nu poartă mască de protecție, scrie Gazeta de Sud.

Polițiștii Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au autosesizat în urma imaginilor video apărute în spațiul public. „În urma imaginilor apărute în spaţiul public, referitoare la un poliţist local, care ar fi intrat într-un magazin din Craiova, fără a purta masca de protecţie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu, cel în cauză fiind sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19”, anunță Poliția Dolj.

Polițiștii spun că verificările sunt continuate pentru identificarea persoanei care se aude pe înregistrare „adresând cuvinte jignitoare”. „De asemenea, verificările sunt continuate de poliţişti în vederea identificării persoanei care se poate auzi pe înregistrare adresând cuvinte jignitoare”, au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj. Şi persoana în cauză riscă să fie amendată pentru încălcarea legii privitoare la ordinea şi liniştea publică.

Scandal într-o șaormerie cu doi deputați PSD, din cauza măștii de protecție

În urmă cu aproape două săptămâni, deputații PSD Adrian Solomon şi Irinel Stativă au fost protagoniștii unui scandal monstru în Centrul Vechi din Capitală. Cei doi parlamentari au intrat, după miezul nopţii, într-o șaormerie din București, fără mască de protecţie.

Şi, deşi cei care asigurau paza localului i-au rugat insistent să respectate regulile, deputații social-democrați au devenit sfidători şi recalcitranţi. În aceste condiţii a fost chemată poliţia care a anunţat că i-a amendat pe parlamentari cu peste 3000 de lei fiecare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: