Redactia.ro
Home » Știri » Ludovic Orban a făcut anunțul mult așteptat. Cât trebuie să mai purtăm masca de protecție

Ludovic Orban a făcut anunțul mult așteptat. Cât trebuie să mai purtăm masca de protecție

Ludovic Orban

Ludovic Orban a vorbit despre cât timp trebuie să mai purtăm masca de protecție. În cadrul ședinței de Guvern de luni, premierul a spus că nu este cazul să renunțăm la niciuna dintre măsurile de relaxare care sunt în vigoare deocamdată. El a subliniat faptul că nu este cazul să facem acest lucru, mai ales în condițiile în care există un număr mare de cazuri de infectări zilnice.

Cât trebuie să mai purtăm masca de protecție. Anunțul lui Orban

Ludovic Orban a explicat că masca de protecție este cea mai importantă măsură de protecție pe care o putem avea în acest moment, alături de distanțarea socială, și triajul epidemiologic.

Cât timp va fi necesar, vom păstra necesitatea portului măştii. Cât timp va fi necesar, vom menţine triajul, măsurarea temperaturii, obligaţia de purtare a distanţei, regulile de distanţare fizică în scop sanitar în tot ceea ce înseamnă transport public, spaţii comerciale, locuri de muncă, pieţe, restaurante, terase. Este cea mai puternică formă de protecţie contra infecţiei.

Așadar, nu se știe când vom putea reveni la viața dinaintea măștii de protecție, potrivit anunțului făcut de premierul Ludovic Orban.

Semnal de alarmă din partea lui Ludovic Orban

El a atras atenția asupra faptului că sunt multe firme ce nu vor să respecte sau să impună respectarea regulilor care evită contaminarea cu noul coronavirus.

Ludovic Orban a explicat, de asemenea, că autoritățile sunt cele care trebuie să ia măsuri pentru ca românii să fie în siguranță, mai ales în contextul în care CCR a declarat neconstituțională carantinarea și măsura de izolarea a bolnavilor de coronavirus.

Vedeţi că ne confruntăm cu un număr de cazuri relativ mare, ne confruntăm cu un număr mare de cetăţeni care nu respectă regulile. Ne confruntăm, de asemenea, cu agenţi economici, instituţii care nu vor să-şi asume obligaţia respectării unor reguli stabilite şi noi trebuie să reacţionăm, pentru că pe primul plan prioritatea noastră o reprezintă sănătatea românilor”, a declarat Ludovic Orban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: