Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Soldații ruși, încolțiți. Momentul când aceștia se predau ucrainenilor fluturând un steag alb

VIDEO Soldații ruși, încolțiți. Momentul când aceștia se predau ucrainenilor fluturând un steag alb

GALERIE FOTO (4) VIDEO Soldații ruși, încolțiți. Momentul când aceștia se predau ucrainenilor fluturând un steag alb

Imagini video incredibile au fost surprinse în Kherson, sudul Ucrainei, și au apărut în mediul online. Iată momentul în care trupe rusești, care arborau un steag alb, se predau soldaților ucraineni.

Soldații ruși, încolțiți. Momentul când aceștia se predau ucrainenilor fluturând un steag alb

Soldații ruși, încolțiți în timpul contraofensivei ucrainenilor, au fost filmați când se predau cu un steag alb, fluturat din tancul lor, a relatat The Sun. În imagini se observă cum vehiculul se îndreaptă către liniile ucrainene în timp ce soldații strigă către ruși să arunce armele, au scris jurnaliștii de peste hotare. În imagini filmate în Kherson, sudul Ucrainei, se observă cum un tanc rusesc iese dintre copaci și se oprește în fața trupelor ucrainene înainte ca trei membri ai echipajului să coboare cu mâinile în sus. Soldații ruși ies din tanc cu mâinile ridicate, semn că se predau. Ucrainenii se deplasează, îi deposedează pe ruși de arme și îi iau ca prizonieri de război. Ucraina a declarat că 2.000 de soldați ruși au anunțat, printr-o linie telefonică specială, că vor să se predea, conform Daily Mail.

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Rusia continuă să piardă porțiuni de teritoriu. Ucrainenii au avansat fulgerător și sunt la doar câțiva kilometri distanță de orașul Kherson, singurul oraș de la invazia din 24 februarie 2022 care este încă sub controlul rușilor, conform Daily Mail. Înalți oficiali americani au declarat aseară că Ucraina ar putea chiar să recupereze Crimeea dacă armata continuă să avanseze în ritmul actual. Oficialul a declarat pentru The Telegraph: „Recucerirea Crimeei de către Ucraina este o posibilitate clară și nu mai poate fi exclusă”.

Dr. Mike Martin, membru al Departamentului de Studii de Război de la King’s College din Londra, a declarat: „Ucrainenii au avut reușite importante înn sud, liniile rusești continuă să se prăbușească și să se retragă”. Totodată, președintele Volodimir Zelenski a afirmat că trupele sale au eliberat încă trei așezări în regiunea Kherson din sudul Ucrainei și că ofensiva lor „continuă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: