Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Tineri atacați de un gălățean cu o sabie. Bărbatul a fost internat la psihiatrie

VIDEO Tineri atacați de un gălățean cu o sabie. Bărbatul a fost internat la psihiatrie

Un gălăţean de 35 de ani, înarmat cu o macetă și aflat în stare de ebrietate, a atacat un grup de tineri. Victimele au reuşit să scape nevătămate după ce l-au închis pe agresor într-o scară de bloc. Apoi, tinerii au sunat la 112. Individul a fost imobilizat de jandarmi, dus la secţia de poliţie și, în final, internat la psihiatrie.

Gălățeanul i-a atacat pe tineri cu o sabie. Cum s-a întâmplat totul

Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni pe o stradă din oraşul Galaţi. După ce au fost atacați cu sabia de gălățeanul de 35 de ani, cei trei tineri l-au ținut pe bărbat blocat într-o scară de bloc.

Potrivit polițiștilor care au ajuns la fața locului, din casa scării ar fi ieşit bărbatul care încă avea maceta în mână. În acel moment, ar fi încercat să lovească unul dintre oamenii legii, dar a fost deposedat imediat de arma albă şi imobilizat.

Ce s-a întâmplat cu agresorul. Ce explicații a dat polițiștilor

Agresorul a fost dus imediat la sediul poliţiei. Acesta a declarat că a ieşit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, dar a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenţei macetei asupra sa.

„La rândul lor, tinerii au declarat jandarmilor că l-au văzut pe agresor la o scară de bloc alăturată, în timp ce striga la un amic să coboare şi să discute. După o perioadă de timp acesta a mers spre scara sa de bloc, iar când a trecut pe lângă ei s-a uitat ameninţător şi în scurt timp a ieşit cu o sabie, cu care a încercat să îi lovească.  Speriaţi, tinerii au fugit şi au sunat la 112, sesizând incidentul. Unul dintre tineri a observat momentul când agresorul a intrat într-o scară de bloc şi a blocat uşa până la sosirea forţelor de ordine publică”, a precizat Jandarmeria Galaţi.

Gălățeanul s-a ales cu dosar penal

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Deocamdată, dosarul penal deschis pe numele bărbatului nu are în vedere și infracțiunea de ultraj, pentru că jandarmii nu le-au putut spune polițiștilor dacă individul, care venea spre ei cu maceta ridicată deasupra capului, avea sau nu intenția de a lovi.

Bărbatul a fost internat la psihiatrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: