Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Tineri puși la curățenie după ce au lăsat haos în urma lor într-un parc din Suceava

VIDEO Tineri puși la curățenie după ce au lăsat haos în urma lor într-un parc din Suceava

curatenie parc suceava

De curând s-a viralizat un videoclip pe Facebook ce surprinde câțiva tineri suceveni puși la curățenie în urma mizeriei pe care doreau să o lase în urma lor într-un parc.

Tineri puși la curățenie după ce au lăsat haos în urma lor

Într-un videoclip recent viralizat pe Facebook se poate vedea cum un tânăr mătură aleea parcului, lângă banca unde și-a făcut de petrecanie alături de prieteni. Potrivit „StiriSuceava.net”, aceștia au fost surprinși făcând mizerie și uleterior puși sa adune in urma lor. Tânărul face de grabă curățenie. Acesta strânge semințele, paharele de cafea și chiștoacele pe care le-au aruncat cu dezinteres pe lângă banca unde s-au distrat copios.

Spre finalul videoclipului se poate vedea un alt tânăr din grupul băiatului care îi aduce un făraș pentru a putea finaliza acțiunea.

La videoclipul postat nu au întârziat să apără comentariile care susțin inițiativa de a-i pune pe cei care lasă mizerie să o și strângă. Postarea a adunat aproximativ 46.000 de reacții și 2.600 de comentarii.

Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt

Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Iată-le pe cele mai controversate:

Angela Angi

Asa ar trebui procedat în toate parcurile și stațiile de autobuz bravo

Georgeta Stan

Această metodă ar trebui să se aplice prin lege peste tot. Pentru că nepăsarea, nesimțirea și gîndirea proastă a unora nu are limite. Nu au fost educați cum să-și protejeze și să păstreze curat mediul înconjurător.

Bravooo.

Anghel Tina

Așa trebuie să facă toți primarii cu astfel de oameni. Corect

Popovici Gabriela Adelina

Asa ar trebui să se realizeze în toată tara nu au serviciu stau pe bănci și sparg la semințe și iți rad în fata la matura cu ei

Doinita Arhip

Asa s-a intamplat si in parculetul de langa mine.Trebuie doar sa avem curajul sa sunam la politie cand vedem nesimtiti.Cineva a sunat( bravo, mamico!).

Eleonora Serban

Recomand in toate orașele, comunele, satele….de fapt peste tot…! Poate așa să aibă „o țară ca afară” cum vor… dar fără implicare prea mult…doar așa din cer ….”, după cum se poate vedea în postarea de pe Facebook la secțiunea de comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: