Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Un bărbat a inventat un nou mod de a bea bere. Iată cum a fost filmat

VIDEO Un bărbat a inventat un nou mod de a bea bere. Iată cum a fost filmat

Un bărbat a inventat un nou mod de a bea bere. Iată cum a fost filmat

Un bărbat a fost filmat când bea bere într-un mod inedit. Iată cum a fost acesta surprins, spre privirile uimite ale celor din jur cărora nu le-a venit să creadă. Unii au fost revoltați, alții, dimpotrivă, s-au distrat să vadă filmulețul cu el.

Un bărbat a inventat un nou mod de a bea bere. Iată cum a fost filmat

Bărbatul a fost filmat când bea bere într-un mod inedit. El se afla în momentul când a fost înregistrat de un martor la un meci de baseball din New York. Îmbrăcat lejer, casual, cu șapcă, jachetă și pantaloni lungi, omul și-a cumpărat o bere și un hot dog, iar la un moment i-a venit această idee care a atras privirile celor din jur.

Bărbatul și-a folosit crenvurst-ul din hot dog pe post de pai, mai exact, a decis să îl găurească și apoi l-a băgat în paharul cu bere, din care a și băut sorbind-o cu ajutorul preparatului sub formă de cârnăcior.


Imaginile cu suporterul care bea bere în mod ciudat au ajuns în mediul online, iar valul de reacții a fost foarte mare. Sigur că fiecare are voie să facă ce vrea în spațiul public atât timp cât nu deranjează pe alții, au spus unii. Mii de oameni au lăsat comentarii la postarea cu el. Unii s-au distrat și au sugerat ca bărbatul să primească Nobelul pentru invenție, alții au lăsat comentarii răutăcioase.

„Merită Premiul Nobel”, „Lăsați omul în pace! Probabil va inventa noua Tesla!”, „Eficiență”, „Băiatul ăsta știe că este în public?”, sau „Lăsați omul să se bucure de cină” sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au văzut fotografiile, conform Digi24.

Înregistrarea video a amintit totuși de un alt fan al baseball-ului, care își înmuia hot dog-ul în paharul de bere înainte de fiecare înghițitură, arată aceeași sursă menționată mai sus.

Un bărbat a inventat un nou mod de a bea bere. Iată cum a fost filmat
Foto: captură Twitter/Jomboy Media
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: