Redactia.ro
Home » Monden » Videoclipul emoționant postat de Laura Cosoi, la două zile de la moartea mamei. Actrița nu s-a mai putut abține: ”Îmi este frică”

Videoclipul emoționant postat de Laura Cosoi, la două zile de la moartea mamei. Actrița nu s-a mai putut abține: ”Îmi este frică”

Laura Cosoi, cunoscută pentru talentul său actoricesc și prezența sa fermecătoare pe ecran, se confruntă în prezent cu o dramă personală profundă după pierderea mamei sale, doamna Ligia Cosoi. Această pierdere a lăsat un gol imens în inima actriței, deoarece cele două au avut nu doar o relație de mamă-fiică, ci și o prietenie profundă, iar doamna Ligia a fost întotdeauna un exemplu pentru fiica sa în cariera și viața ei.

Vestea tragică a decesului doamnei Ligia a fost un șoc pentru mulți, iar Laura Cosoi a împărtășit durerea și tristețea ei prin intermediul rețelelor sociale. La doar două zile de la trecerea mamei sale în lumea celor drepți, Laura a ales să împărtășească o parte din amintirile frumoase, postând un videoclip emoționant și plin de sensibilitate în memoria acelei persoane dragi care i-a dat viață.

Videoclipul emoționant postat de Laura Cosoi la două zile de la moartea mamei

Relația specială dintre Laura și mama ei a fost evidențiată de-a lungul timpului prin numeroase imagini și videoclipuri postate de actriță, fiecare reflectând momente pline de iubire și conexiune. Ligia Cosoi nu a fost doar o mamă devotată, ci și o profesoară pasionată de dans sportiv, transmițând fiicei sale dragostea pentru mișcare și expresie artistică.

Într-un clip postat pe platforma Instagram, doamna Ligia poate fi văzută în sala ei de antrenament, îndeplinind cu pasiune ceea ce a iubit întreaga ei viață. Prin aceste imagini, Laura a dorit să evidențieze pasiunea și vitalitatea mamei sale, pentru a o comemora într-un mod care să reflecte energia pozitivă pe care a adus-o în viața lor de fiecare dată când dansau împreună.

”Mama, veșnic în pași de dans… Repet cuvântul “mama” la nesfârșit…îmi este frică că nu am să pot să-l mai rostesc vreodată. Ma-ma, ma-ma, ma-ma ma-ma ma-ma mea iubita…”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Ligia Cosoi a pierdut lupta cu cancerul

Ligia Cosoi a pierdut lupta cu cancerul, iar durerea suferinței sale a fost adusă în lumina publică de către fiica sa. Boala, care a recidivat în ultima perioadă a vieții doamnei Ligia, a fost o provocare dificilă pentru întreaga familie. Cu toate acestea, Laura a ales să împărtășească nu doar povestea tristă a pierderii, ci și amintirile luminoase și pline de viață ale mamei sale.

Prin intermediul videoclipurilor și fotografiilor postate, Laura Cosoi încearcă să creeze o amintire vie a mamei sale, o femeie puternică și plină de grație, care a influențat profund viața celor din jur. Astfel, actrița nu doar exprimă durerea și tristețea, ci și celebrează viața și moștenirea pozitivă pe care mama sa a lăsat-o în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: