Redactia.ro
Home » Stil de viață » Viitoarea mea soacră și prietenele ei au devorat tortul nostru de nuntă de 1000 de dolari cu o seară înainte de nuntă, așa că am decis să-i dau o lecție

Viitoarea mea soacră și prietenele ei au devorat tortul nostru de nuntă de 1000 de dolari cu o seară înainte de nuntă, așa că am decis să-i dau o lecție

GALERIE FOTO (3)

Eram devastată și furioasă când am descoperit că viitoarea mea soacră, Linda, împreună cu prietenele ei, au mâncat tortul nostru de nuntă de 1000 de dolari. Nu-mi venea să cred că ar face intenționat ceva atât de rău, lăsând doar firimituri în urmă. Dar eram hotărâtă să le învăț o lecție, iar planul meu de răzbunare începea să prindă contur.

„Nu plătesc nimic. E prea scump pentru ceva ce a avut un gust îngrozitor, LA FEL CA TOT CE ALEGI TU,” mi-a spus Linda, fără să mă privească măcar.

Am rămas împietrită în ușă, cu sacoșele de cumpărături căzând din mâini.

Am simțit cum lacrimile îmi inundă ochii, în timp ce priveam scena. Tortul meu frumos, pentru care economisisem luni de zile, dispăruse. Doar firimituri și o felie pe jumătate mâncată rămăseseră pe masă, în timp ce Linda și prietenele ei stăteau relaxate pe canapea, mulțumite de ele însele.

„Linda, cum ai putut să faci asta?” am strigat printre lacrimi. „Tortul era pentru nunta mea! A costat o avere! Cum o să-l înlocuim până mâine?”

Linda și-a dat ochii peste cap: „Oh, te rog, Emily. Era doar un tort. Și sincer, nici măcar nu era bun!”

„Dar era important pentru mine!” i-am spus, lacrimile curgând pe obraji. „Nu aveai niciun drept să te atingi de el!”

„Lasă-mă în pace, Emily,” a răspuns ea cu dispreț. „Ești mereu atât de dramatică. E doar un tort, și oricum, nu ai gusturi bune în nimic.”

Am văzut cum Linda și prietenele ei schimbau priviri amuzate înainte de a se ridica încet. „Plecam. Și să nu te aștepți la niciun ban din partea mea,” a spus ea, zâmbind satisfăcută.

Când au ieșit din casă, lăsând în urmă firimituri și râsete, m-am prăbușit pe podea. Umerii îmi tremurau de plâns. Nunta era în mai puțin de o zi, iar tortul meu frumos era distrus.

Linda nu mă plăcuse niciodată, pentru că își dorise ca Alex să se căsătorească cu cineva bogat. De la prima noastră întâlnire, disprețul ei față de mine fusese evident. Găsea mereu motive să mă critice, să-mi saboteze planurile și să-mi submineze încrederea. Dar acesta era prea mult!

Am inspirat adânc, încercând să mă liniștesc. Nu puteam lăsa asta să-mi distrugă totul. Am muncit prea mult pentru această nuntă ca Linda să-mi strice ziua cea mare. Mi-am șters lacrimile și m-am ridicat.

Primul lucru era să sun la cofetărie. Poate, doar poate, ar putea face alt tort la timp. Din păcate, toate speranțele mele s-au năruit. Nici o cofetărie nu era disponibilă.

În acel moment, mi-am amintit de Sarah, prietena mea cea mai bună și domnișoară de onoare. Era, de asemenea, o bucătăreasă talentată. I-am dat un telefon și, când i-am povestit ce s-a întâmplat, a explodat: „Cum a putut să facă așa ceva? Stai liniștită, Emily, vin imediat. O să rezolvăm noi asta!”

Când Sarah a intrat în bucătăria mea, m-a îmbrățișat strâns. „Putem face un tort și mai frumos decât originalul,” mi-a spus ea, și ne-am pus pe treabă.

Am lucrat împreună, mixând aluatul, coacând blaturile și pregătind glazura. Bucătăria s-a umplut de mirosul reconfortant al vaniliei și al zahărului, iar starea mea de spirit a început să se îmbunătățească.

„Cum te simți?” m-a întrebat Sarah, în timp ce începeam să decorăm tortul.

„Încă sunt supărată, dar nu o să o las pe Linda să-mi strice ziua,” i-am răspuns. „Mulțumesc că ești aici.”

„Desigur, Emily. Pentru asta sunt prietenii,” mi-a zâmbit ea.

Am lucrat până târziu în noapte, dar în final am reușit. Tortul era frumos, plin de detalii și decorat cu multă grijă. Nu era la fel ca originalul, dar era chiar mai special, pentru că Sarah și cu mine îl făcusem împreună.

A doua zi, la recepția nunții, tortul nou a fost așezat în centrul atenției, iar oaspeții au început să se adune în jurul lui. Am observat cum Linda mă privea dezamăgită. Se așteptase la un eșec total, dar nu fusese așa.

Cu Alex lângă mine, am luat microfonul și am început să vorbesc. „Mulțumesc tuturor că sunteți aici astăzi. Înainte să tăiem acest tort minunat, am ceva de împărtășit…”

Oaspeții au rămas tăcuți, iar eu am dat semnalul pentru a porni proiecția. În fața tuturor, am arătat filmările de pe camera de securitate din livingul meu, în care Linda și prietenele ei mâncau tortul original și făceau comentarii răutăcioase despre mine.

Linda s-a înroșit imediat, căutând o scăpare.

„Am instalat o cameră pentru că știam că Linda nu mă place,” am explicat calm. „Îmi pare rău, Alex, dar aveam nevoie de o dovadă.”

Oaspeții erau șocați, iar Linda și prietenele ei încercau să se furișeze, dar atenția era deja asupra lor.

„Astăzi este despre iubire și sărbătoare, și nu voi lăsa nimic să ne strice această zi frumoasă,” am continuat. „Tortul acesta este un simbol al iubirii și prieteniei, și sunt recunoscătoare că am prieteni adevărați care mă susțin.”

Linda era complet învinsă, iar invitații râdeau și aplaudau. Am învățat o lecție importantă în acea zi – și Linda a primit lecția ei.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect