Redactia.ro
Home » Știri » Viitorii regi ai lumii. Cei 11 copii care ar putea fi urmași ai tronurilor

Viitorii regi ai lumii. Cei 11 copii care ar putea fi urmași ai tronurilor

GALERIE FOTO (2)

Copiii din familiile regale din întreaga lume reprezintă viitorii regi sau regine care se vor afla la conducere. Noua generație este destul de mare, iar noi vă prezentăm o listă de 11 tineri care așteaptă să-și înlocuiască predecesorii.

Viitorii regi ai lumii. Cei 11 copii care ar putea fi urmași ai tronurilor

Chiar dacă în prezent sunt doar niște copii sau ajunși, deja, adolescenți, într-o zi ei vor fi cei care vor deveni regi sau regine, în locul străbunicilor, bunicilor sau părinților, conform protocolului. Întreaga lume va fi în mâinile lor! Iată mai jos cei 11 copii pe care în viitor i-am putea vedea pe tronul regal:

Prințul George al Familiei Regale Britanice

Prințul George are opt ani și este al treilea în ordinea succesiunii la tron după bunicul său, prinţul Charles, şi tatăl, prinţul William. El este cel mai mare dintre frații lui: Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Și aceștia din urmă, la rândul lor, vor domina lumea.

Prințul George a împlinit 8 ani! Fotografia adorabilă realizată de Kate Middleton cu ocazia aniversării lui | Click mobile

Prințesa Estelle of Suediei

Prințesa Estelle a Suediei are 9 ani și este singura fiică a prințesei moștenitoare Victoria și a prințului Daniel, ducele de Västergötland. De asemenea, prințesa Estelle este cea mai mare nepoată a regelui Carl al XVI-lea Gustaf și este a doua în linie la tronul suedez. Prințesa Estelle are un frate, prințul Oscar al Suediei, care are cinci ani.

11 young royals who are destined to be kings or queens one day

Prințul Charles al Luxemburgului, cel mai tânăr dintre viitori regi ai lumii

Prințul Charles Jean Phillipe Joseph Marie Guillaume are doar un an, în momentul de față. El s-a născut pe data de 10 Mai 2020, la ora 5:13, la Maternitatea Marii Ducese Charlotte din Luxemburg. Prințul Charles Jean Phillipe Joseph Marie Guillaume este fiul Marelui Duce Guillaume și al Marii Ducese Stephanie de Luxemburg. Micuțul mai are doi frați, prințul Felix și prințesa Amalia. 

11 young royals who are destined to be kings or queens one day

Prințesa Catharina-Amalia a Olandei

Ea are 17 ani și este moștenitoarea tronului Regatului Țărilor de Jos, format din țările din Țările de Jos, Curaçao, Aruba și Sint Maarten. Prințesa Catharina-Amalia este cel mai mare copil al regelui Willem-Alexander și al reginei Máxima. De când tatăl ei a urcat pe tron, ​​la 30 aprilie 2013, s-a știut că ea îi va lua locul în anii ce vor veni.

11 young royals who are destined to be kings or queens one day

Prințul Jacques al Monaco

Prințul Jacques al Monaco are cinci ani și este fiul prințului Albert al II-lea și al prințesei Charlene. Mai are o soră geamănă, mai mică decât el cu două minute, pe nume Gabriella.

11 young royals who are destined to be kings or queens one day

Prințesa Leonor a Spaniei

Prințesa Leonor a Spaniei are 15 ani. Ea este cea mai mare fiică a regelui Felipe VI și a reginei Letizia. Dacă Leonor urcă pe tron, ea va fi prima regină regantă a Spaniei de la Isabella a II-a, care a domnit între 1833 și 1868.

11 young royals who are destined to be kings or queens one day

Prințul Dragonului, Gyalsey Jigme Namgyel Wangchuck din Bhutan

El este primul copil și moștenitor al regelui Jigme Khesar Namgyel Wangchuck din Bhutan și al soției sale, Jetsun Pema. El s-a născur în februarie 2016, iar în poza de mai jos este cu fratele lui mai mic Gyalsey Ugyen Wangchuck, care s-a născut în martie 2020. Citește continuarea pe hellomagazine.

11 young royals who are destined to be kings or queens one day

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: